Başkan Şahin Tosya Belediyespor'a Destek Çağrısı Yaptı - Son Dakika
Güncel

Başkan Şahin Tosya Belediyespor'a Destek Çağrısı Yaptı

Başkan Şahin Tosya Belediyespor\'a Destek Çağrısı Yaptı

Kastamonu'yu Ziraat Türkiye Kupası'nda temsil eden tek takım olan Tosya Belediyespor, 2. turda Kahramanmaraşspor ile eşleşti.

21.09.2013 09:45  Güncelleme: 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlk defa katıldığı Ziraat Türkiye Kupası 1. tur karşılaşmasında, Ayancık Belediyespor'u 3-2 yenerek tur atlayan Tosya Belediyespor, bu gün Ataköy Milli Olimpiyat Komitesi Olimpiyat Evi'nde çekilen ve 108 takımın katıldığı 2. tur müsabakaları kurası sonucu PTT 1. Lig takımlarından Kahramanmaraşspor takımı ile eşleşti.

Kura sonucu ile ilgili bir açıklama yapan Tosya Belediyespor Başkanı Kazım Şahin," Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden Tosya Belediyesporumuz, yönetimi, teknik kadrosu, futbolcuları ve taraftarları ile bir bütün halinde hem BAL liginde hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda başarılı bir şekilde mücadele etmektedir. İlk turda kendi sahamızda çok başarılı bir oyun ile tur atlamıştık. 2. turda ise çok güçlü olan Kahramanmaraşspor ile eşleştik. Futbolcularımızın Kahramanmaraşspor takımını yenerek Tosya Belediyesporumuzu bir üst tura taşıyacaklarına gönülden inanıyorum" dedi.

Şahin, ilçede ilk defa yaşanan Ziraat Türkiye Kupası heyecanının ve başarısının ileriki yıllarda da devam etmesi için tüm Tosyalıları Tosya Belediyespor'a destek vermeye davet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Şahin Tosya Belediyespor'a Destek Çağrısı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement