Başkan Şahiner Çocukları Sevindirdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Şahiner Çocukları Sevindirdi

Başkan Şahiner Çocukları Sevindirdi

Çorum’un Sungurlu ilçesi Fatih Mahallesi’ne yeni yapılan parktaki çalışmaları takip eden Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner o anda parkta bulunan çocuklara oyuncak hediye etti.

13.07.2014 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Sungurlu ilçesi Fatih Mahallesi'ne yeni yapılan parktaki çalışmaları takip eden Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner o anda parkta bulunan çocuklara oyuncak hediye etti.

PARK FAALİYETE GEÇTİ

Fatih Mahallesi'ne yapılan park önceki gün faaliyete geçti. Başkan Şahiner yapmış olduğu açıklamada "Gece gündüz parkta ailelerinizle dinlenecek, eğlenecek, yazın sıcak havalarda havuz başında çaylarınızı içeceksiniz. Sungurlumuza hayırlı olsun. İmkanlarımız ölçüsünde her mahallemize ayrı projelerimiz var. Allah'ın izniyle zamanla hepsinin en güzelini yapmak için gayret sarf edeceğiz" dedi.

AZ İMKANLARLA ÇOK İŞ YAPACAĞIZ

Bizim sevdamız Sungurlu diyen Şahiner, "Az imkanlarla, çok işler yapmak için gecemizi gündüzümüze katıp halkımızın daha iyi yaşanabilir güzel bir Sungurlu için çalışacağız" diye konuştu.

Parkta Başkanın etrafını saran çocuklar bizim başkan ne iyi başkanmış diyerek Başkana sevgi gösterisinde bulundu. Çocuklara yakından ilgilenen Başkan Şahiner tüm çocuklara çeşitli oyuncaklar dağıtarak onların sevinçlerine ortak oldu. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Şahiner Çocukları Sevindirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement