Başkan Şahiner Şehit Yakının İsteğini Geri Çevirmedi - Son Dakika
Yerel

Başkan Şahiner Şehit Yakının İsteğini Geri Çevirmedi

Başkan Şahiner Şehit Yakının İsteğini Geri Çevirmedi

Çorum’un Sungurlu ilçesine bağlı Eşme Köyü’nde yaşayan şehit yakını Güngör Uğraç, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’i arayarak Eşme köyündeki Şehit Jandarma Er Mehmet Kakız’ın mezarının başında bulunan demir direğin ve bayrağının yenilenmesi için yardım istedi.

27.05.2015 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Sungurlu ilçesine bağlı Eşme Köyü'nde yaşayan şehit yakını Güngör Uğraç, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'i arayarak Eşme köyündeki Şehit Jandarma Er Mehmet Kakız'ın mezarının başında bulunan demir direğin ve bayrağının yenilenmesi için yardım istedi.

Bu talebi geri çevirmeyen Başkan Şahiner çürüyerek yıkılmaya yüz tutmuş bayrak direğinin ve bayrağının değiştirilmesi için talimat verdi.

Başkan Şahiner'in talimatı üzerine 4.5 metre uzunluğunda paslanmaz çelikten yapılan bayrak direği Eşme köyünde bulunan Şehit Jandarma Er Mehmet Kakız'ın mezarına dikildi.

Memnuniyetini dile getiren Şehit ailesi ve Eşme Köyü sakinleri Belediye Başkanı Şahiner'e teşekkür ettiler. Belediye Başkanı Şahiner de, "Şehit Annelerimizin, babalarımızın istekleri bizler için emirdir. Her konuda yanınızdayız" dedi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Şahiner Şehit Yakının İsteğini Geri Çevirmedi - Son Dakika


Advertisement