Başkan Sargın Çevre Yolu Çilesine Son Verdi - Son Dakika
Güncel

Başkan Sargın Çevre Yolu Çilesine Son Verdi

Başkan Sargın Çevre Yolu Çilesine Son Verdi

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın seçildiği günden bu yana yapmış olduğu çalışmalarla dikkat çekmeye ve takdir toplamaya devam ediyor.

21.07.2014 13:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin, diğer kamu, kurum ve kuruluşların yatırımlarını bir bir İznik'e getirmeye başlayan Osman Sargın Sahil Yolu asfaltlamasının ardından, ilçenin büyük sorunu olan alternatif çevre yolunun birinci kısım asfaltlamasını da bitirdi. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin İznik asfaltlama çalışmalarına başlamasının ardından vatandaşlardan takdir toplayan asfaltlama çalışmaları, ilçenin önemli sorunu olan alternatif çevre yolunda da çalışmalara başlamıştı.

Konuyla ilgili açıklama yapan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın; "Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Recep Altepe'nin desteği ile ilçemizde başlattığımız çalışmalar da sahil yolumuzun ardından yıllardan beri büyük sıkıntılar yaşayan alternatif çevre yolunda da asfaltlamaya başlamıştık. Vatandaşlarımız ve çevre yolunu kullanan araçlar için başlattığımız asfaltlama çalışmalarımızın birinci kısmı olan İstanbul- Adapazarı yol bağlantısında sıcak asfaltlama sona erdi. Tüm yollarımızı güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarımız devam edecek. Halkımızı rahata kavuşturmak için elimizden gelen çalışmaları yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: CafeRuj.com.tr

Son Dakika Güncel Başkan Sargın Çevre Yolu Çilesine Son Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement