Başkan Savaş, Asfaltlama Çalışmalarını Yerinde İnceledi - Son Dakika
Güncel

Başkan Savaş, Asfaltlama Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Başkan Savaş, Asfaltlama Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Samandağ ilçesine bağlı Tomruksuyu Mahallesi'nde yapılan asfaltlama çalışmalarında incelemelerde bulundu.

07.04.2015 10:20  Güncelleme: 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı saha yetkilileri ile birlikte incelemelerde bulunan ve çalışmanın aşamaları hakkında bilgiler alan Başkan Savaş, çalışmalara yön verecek yeni talimatlar verdi.

Çalışanlar ile sohbet etmeyi de aksatmayan Başkan Savaş, HBB'nin yetkisi altında olan bütün yollarda asfaltlama yapılacağını ifade ederek; "Yetki alanımıza girip de ihtiyacı olan bütün anayollarda ve mahallelerde temiz ve düzgün asfaltlama çalışması yapacağız. Hemşehrilerimize daha rahat ve huzurlu bir Hatay yaratmak için canla başla çalışıyoruz" dedi.

Hatay genelinde altyapı, üstyapı, yol ve ulaşım konusunda çalışmaların devam ettiğini hatırlatan Başkan Savaş, "Hatay'ın her noktasında içme suyu ve kanalizasyon çalışması gerçekleştiriyoruz. Bununla beraber Samandağ, Kumlu, Antakya, Arsuz, Defne, Payas ve Dörtyol'da asfalt, köprü, menfez, taş duvar ve parke çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Savaş, Asfaltlama Çalışmalarını Yerinde İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement