Başkan Savaş, Muhtaç Çocukları Yalnız Bırakmadı - Son Dakika
Güncel

Başkan Savaş, Muhtaç Çocukları Yalnız Bırakmadı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı, Korunmaya Muhtaç Çocukları Koruma Derneği tarafından korunmaya muhtaç çocukların yararı için düzenlenen yemekli toplantıya katıldı.

24.11.2014 08:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Agua Parkı Otel'de düzenlenen etkinliğe Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş'ın eşi Nazan Savaş, Korunmaya Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Gün Yurdagül Ergüner ve çok sayıda çocuk sever vatandaş katılım gösterdi.

Önemli mesajların verildiği toplantıda Başkan Savaş, çocuk haklarına ve çocukların geleceğine değinerek, Çocuk haklarının en yüksek düzeye getirilmesi amacıyla son yıllarda birçok önemli adımlar attıklarını belirtti.
Bir ülkenin geleceğinin çocuklar olduğunu vurgulayan Başkan Savaş, "Geleceğimizi, çocuklarımıza daha güzel müreffeh bir ortam yaratarak, geleceğimizi iyi temellere oturtmuş oluruz. Çocuklarımızın eğitimine bedensel ve ruhsal bakımdan sağlıklı olmalarına, toplum olarak temel önceliği vermek, hepimizin görevi olup, ülkemize ve insanlığa yararlı bireyler yetiştirilmesi de hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu sorumluluk bilinciyle bizler çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlamak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Korunmaya Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Gün Yurdagül Ergüner ise, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş tarafından çocuklara ve gençlere yönelik yapılan hizmetleri takdir ettiklerini ifade ederek, "Çocukları ve gençleri bu kadar önemseyen bir başkanımızın olmasından dolayı gerek kendimizi gerek bu ili çok şanslı görüyoruz. Bu duyarlılığından ötürü Başkanımıza tekrar teşekkür ediyoruz" dedi.
Birbirinden güzel Şiirlerin okunduğu ve türkülerin söylendiği programda Başkan Savaş ve eşi Nazan Savaş, konuklarla ve çocuklarla bol bol hatıra fotoğrafı çekildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Savaş, Muhtaç Çocukları Yalnız Bırakmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement