Başkan Sekmen'den Eğitime Destek - Son Dakika
Yerel

Başkan Sekmen'den Eğitime Destek

Başkan Sekmen\'den Eğitime Destek

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Merkez Anadolu Lisesi Okul Meclisi'nin talebi üzerine, bu okula malzeme yardımında bulunma sözü verdi.

18.04.2014 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Merkez Anadolu Lisesi Okul Meclisi'nin talebi üzerine, bu okula malzeme yardımında bulunma sözü verdi.

Başkan Sekmen, okul meclis başkanı Ali Aras ve üyelerini kabulünde yaptığı açıklamada, muhasır medeniyet seviyesine ulaşmada eğitimin hayatın her alanında gerekli olduğunu söyledi.

Sekmen, "Hazreti Ali, 'Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum' demiştir. Bu veciz ifadeden anlaşılacağı gibi eğitim, yaşamın her alanında ihtiyaç duyulan bir gereksinimdir. Modern toplumlar muhasır medeniyet seviyesine giden yolda eğitimi birinci öncelik olarak görmektedirler. Ülkemizin milli eğitim sisteminde modern reformları hayatı geçiren AK Parti'nin hizmet felsefesinin özünde eğitim vardır. Üstlendiğim bu kutsal ve ulvi vazifede yaşadığımız kentteki eğitim sorunlarını çözmek benim asli vazifemdir" diye konuştu.

Aras da destek verilmesi için yazılı olarak talepte bulunduklarını ve olumlu cevap aldıklarını ifade etti.

Sekmen, misafirlerine ziyaretin anısına çeşitli hediyeler verdi. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Sekmen'den Eğitime Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement