Başkan Selçuk'a Forma Hediye Edildi - Son Dakika
Spor

Başkan Selçuk'a Forma Hediye Edildi

Başkan Selçuk\'a Forma Hediye Edildi

Manisa Amatör Süper Ligde fırtına gibi esen ve Bölgesel Amatör Lige adım adım yaklaşan Sarıgöl Gençlerbirliği Belediyespor Başkanı ve yönetim kurulu üyesi desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Necati Selçuk’a üzerinde isminin yazdığı bir forma hediye etti.

25.01.2016 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Amatör Süper Ligde fırtına gibi esen ve Bölgesel Amatör Lige adım adım yaklaşan Sarıgöl Gençlerbirliği Belediyespor Başkanı ve yönetim kurulu üyesi desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Necati Selçuk'a üzerinde isminin yazdığı bir forma hediye etti.

Sarıgöl Gençlerbirliği Belediyespor Başkanı Aziz Özdil ile Yönetim Kurulu Üyesi ve Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olan Mehmet Kelleci, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk'u makamında ziyaret ederek, kulübün formasını hediye etti.

Manisa Amatör Süper Lig B Gurubunda mücadele eden Kırmızı-Beyaz renklere sahip Sarıgöl Gençlerbirliği Belediyespor futbol takımı ikinci yarıya da fırtına gibi başladı.

İkinci yarıda en yakın takipçileri olan Salihli Belediyespor'u Sarıgöl'de 2-1, ligde ikinci sırada olan Alaşehir Belediyespor'u da Alaşehir'de 4-0 gibi net skorla yenerek Bölgesel Amatör Lig (BAL)'e adım adım yaklaşmasının ilçenin gurur kaynağı olduğunu dile getiren Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, "Takımın şampiyon olmasını en içten dileklerimle istiyorum. Maddi yada manevi her türlü desteği sağlayacağım. Sarıgöllü futbolcularla ilçe halkı olarak da destek vermektedir. Amatör küme takımlarına verdiği destekten dolayı da buradan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e de teşekkür ederim." dedi.

Sarıgöl Gençlerbirliği Belediyespor Başkanı Aziz Özdil ve Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Kelleci ziyaretin anısına üzerinde 'Necati Selçuk' yazılı formayı Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk'a armağan etti. Aldığı formanın çok anlamlı olduğunu kaydeden Başkan Selçuk, "Bu formayı ömrümün sonuna kadar anı olarak saklayacağım" diyerek teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Başkan Selçuk'a Forma Hediye Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Elazığspor, 3Gen Holding'in iflasının ardından yeni isim sponsorunu açıkladı
    17:37 Elazığspor, 3Gen Holding'in iflasının ardından yeni isim sponsorunu açıkladı

    Elazığspor, 3Gen Holding firmasının iflasının ardından isim sponsoru olarak Çimentaş'ı seçti. Türkiye Futbol Federasyonu'nun onayıyla Elazığspor'un yeni adı resmen Çimentaş Elazığspor oldu. Otobüsün de yeni isimle giydirilme işlemlerine başlanılacak.

  • Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Kulüpler Birliği Vakfı'ndan seçimi hızlandırmasını istedi
    17:34 Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Kulüpler Birliği Vakfı'ndan seçimi hızlandırmasını istedi

    Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Türkiye Futbol Federasyonu genel kurulunun hızlandırılması gerektiğini vurgulayarak, Kulüpler Birliği Vakfı'nın aklıselim bir karar alması gerektiğini belirtti. Arat, Türk futbolunun kritik bir virajda olduğunu ve seçimin bir an önce yapılması gerektiğini söyledi. Aday olacak kişilerin tarafsızlık sözü vermeleri gerektiğini ifade eden Arat, Türkiye'nin daha iyi bir futbol yönetimine layık olduğunu dile getirdi.

  • Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Iğdır Üniversitesindeki gençlere destek mesajı verdi
    17:32 Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Iğdır Üniversitesindeki gençlere destek mesajı verdi

    Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Iğdır Üniversitesinde düzenlenen bir programa telefonla bağlanarak sınavlara hazırlanan gençlere destek mesajı verdi. Bakan Bak, gençlere spor aktiviteleri, burs ve barınma konularında her zaman destek olduklarını belirtti ve sınavlarda başarılar diledi. Programda ayrıca öğrencilere sınavlara hazırlık süreci, verimli çalışma yöntemleri ve sınav stresini yönetme konularında bilgiler aktarıldı.

  • Fenerbahçe - Olympiakos maçı için metro seferleri uzatıldı
    17:31 Fenerbahçe - Olympiakos maçı için metro seferleri uzatıldı

    Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak olan Fenerbahçe - Olympiakos maçı için Metro İstanbul, bazı metro seferlerini gece 01.00'e kadar uzatacağını duyurdu.

  • Aydın'da Ragbi Yıldızlar Grup Müsabakaları Başladı
    17:28 Aydın'da Ragbi Yıldızlar Grup Müsabakaları Başladı

    Aydın'ın Germencik ilçesinde düzenlenen Ragbi Yıldızlar Grup Müsabakaları, 11 ilden 350 sporcunun katılımıyla başladı. Belediye Başkanı ve Kaymakam da açılış seremonisine katıldı.

  • Kayseri'de düzenlenen 18 yaş altı Basketbol Erkekler Anadolu Şampiyonası devam ediyor
    17:23 Kayseri'de düzenlenen 18 yaş altı Basketbol Erkekler Anadolu Şampiyonası devam ediyor

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından düzenlenen 18 yaş altı Basketbol Erkekler Anadolu Şampiyonası Beyaz Grup müsabakaları Kayseri'de sürüyor. 16 takımın mücadele verdiği müsabakalar, Kayseri'deki 2 salonda gerçekleştiriliyor. Müsabakalar sonunda 4 takım Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanacak.

  • Ayvalıklı Milli Atlet Şahin Şenoduncu, Dünya Yürüyüş Takım Şampiyonası'na Hazırlanıyor
    17:23 Ayvalıklı Milli Atlet Şahin Şenoduncu, Dünya Yürüyüş Takım Şampiyonası'na Hazırlanıyor

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde yetişen milli atlet Şahin Şenoduncu, Antalya'da düzenlenecek olan Bireysel ve Takımlar Dünya Yürüyüş Takım Şampiyonası'na katılmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Şenoduncu, altın madalya ve kupa kazanmayı hedeflediği şampiyonada Türkiye'yi temsil edecek.

  • Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Seçimli Genel Kurulun Öne Çekilmesi Gerektiğini Söyledi
    17:19 Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Seçimli Genel Kurulun Öne Çekilmesi Gerektiğini Söyledi

    Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 18 Temmuz olarak açıkladığı seçimli genel kurul toplantısının öne çekilmesi gerektiğini belirtti. Özbek, Kulüpler Birliği'nin başlattığı imza kampanyasına ise artık gerek kalmadığını ifade etti. Özbek, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi ikna etmeye çalıştığını ve uzlaşmanın sonuç vereceğini düşündüğünü söyledi.

  • TÜSF Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakaları NEVÜ'de başladı
    17:15 TÜSF Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakaları NEVÜ'de başladı

    Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından düzenlenen Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakaları, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ev sahipliğinde başladı. NEVÜ'nün spor merkezinde gerçekleştirilen müsabakalara, Mersin Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi erkek futsal takımları da katılıyor. Müsabakalar 18 Nisan'da sona erecek.

  • Cimbom'un kasası dolacak! Zaniolo için rekor bonservis talebi
    17:15 Cimbom'un kasası dolacak! Zaniolo için rekor bonservis talebi

    Galatasaray, Aston Villa'da istediğini bulamayan ve ülkesine dönmek isteyen Nicolo Zaniolo için kararını verdi. Sarı-kırmızılılar, Yıldız futbolcunun bonservisinden 25-30 milyon euro kazanmayı hedefliyor.


Advertisement