Başkan Selçuk'tan Baklavalı Moral - Son Dakika
Yerel

Başkan Selçuk'tan Baklavalı Moral

Başkan Selçuk\'tan Baklavalı Moral

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Sarıgöl Belediyespor oyuncularını ziyaret ederek, Pazar günü deplasmanda oynanacak Demirci Belediyespor maçı öncesi moral verdi.

18.11.2015 10:06  Güncelleme: 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Manisa Süper Amatör Küme B Gurubunda mücadele eden Sarıgöl Belediyespor oyuncularını antrenmanda ziyaret ederek, Pazar günü deplasmanda oynanacak Demirci Belediyespor maçı öncesi moral verdi.

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Demirci Belediyespor maçı öncesi Sarıgöl 4 Eylül Stadyumu'nda antrenman yapan futbolcuları bir tepsi baklava ile ziyaret etti. Başkan Selçuk, kendi elleriyle futbolcuları baklava ikram ederek, takıma tam destek verdiklerini söyledi. Başkan Selçuk, "Sizler inandınız, bizlerde inandık. Bu yıl şampiyonluk için varız. Geçmiş belediyelerin futbol takımına yaptığı masrafı biz iki katına çıkardık. Sarıgöl Belediyespor oynadığı üç maçta 15 gol attı. Kalemizde iki gol gördük. Şu an bir maç eksik olmamıza rağmen 9 puandayız ve en yakın takipçimiz olan Alaşehir ve Salihli Belediyespor'dan iki puan öndeyiz" dedi. Başkan Selçuk, üç maçta 15 gol atarak dikkatleri üzerlerine çektiklerini de belirterek "Artık bizler takımımızdan 1-0, 2-0 gibi galibiyetler değil bol gollü galibiyetler bekliyoruz. Sarıgöl olarak, belediye olarak sizlerleyiz. Destek bizden, başarı sizden olacak" diye konuştu.

Antrenmanda futbolcularla bir süre sohbet eden Başkan Selçuk, daha sonra Sarıgöl Belediyespor Antrenörü Ercan Akdeniz, Kaleci Antrenörü Muzaffer Çiçek ve Sarıgöl Belediyespor Başkanı Aziz Özdil ile ayrı toplantı yaparak takımın eksikleri hakkında bilgiler aldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Selçuk'tan Baklavalı Moral - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement