Başkan Selvitopu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Başkan Selvitopu Açıklaması

Başkan Selvitopu Açıklaması

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, zabıta müdürlüğünde görev yapan 93 zabıta memuruyla toplantı yaptı.

06.07.2014 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, zabıta müdürlüğünde görev yapan 93 zabıta memuruyla toplantı yaptı.

Halkın sorunlarını çözebildiği, dertlerini rahatlıkla anlatabildiği bir belediye olmayı hedeflediklerini belirten Selvitopu, "Zabıta olarak halk sizi sokaklarda görmeli, varlığınızı hissetmeli, yeri geldiğinde benim zabıtam burada sorunumu ona anlatabilirim demelidi.Amacımız belediyesiyle, memuruyla, zabıtasıyla gurur duyulacak bir ortam yaratmak " dedi.

"DİKKATLİ OLMANIZ LAZIM"

Karabağlar Belediyesi Bozyaka Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve Karabağlar Belediye Başkan yardımcısı Ali Asker, Zabıta Müdürü Ramazan Baran'ın da hazır bulunduğu toplantıda Başkan Selvitopu zabıtalara 5 yıl süreçte onlardan neler beklediğini anlattı. Zabıtaların Belediyeyi temsil ettiğini belirten Başkan Selvitopu, "Yaptığınız her hareket Karabağlar'ı bağlar, dikkatli olmanız lazım. Her zaman objektif olun, size telkinler gelebilir bunlara kesinlikle itibar etmeyin. Bu bunun adamı bu şunun adamı lafları beni ilgilendirmez. Görevinizi yaparken baskı olur mu diye düşünmeyin. Yaptığınız iş doğru ise devam edin. Haksızlık ve adaletsizlik yapmayın önemli olan budur" ifadelerini kullandı.

"İŞGALİYE SORUNLARI ÇÖZÜLECEK"

Göreve başladığından bu yana kendisine en çok işgaliyelerle ilgili şikayetlerin geldiğini belirten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, zabıtalara bu konuda da dikkatli olmaları konusunda uyardı. Kimseyi incitmek veya mağdur etmek istemediklerinin altını çizen Başkan Selvitopu, bu konuda disiplinsizlikleri ilke edinenlere taviz vermeyeceklerini, kimseyi ayrıcalıklı görmediklerini ifade etti. Aynı sıkıntıların Pazar yerlerinde de yaşandığını belirten Başkan Selvitopu, bu konuda da yaşanan sıkıntıları kısa sürede çözeceklerini, çalışmaların devam ettiğini söyledi.

"KİMSEYE AYRICALIK TANIMAYIN"

Zabıtalara, dürüst, açık ve şeffaf bir belediye yaratmak istediklerini tekrar hatırlatan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu şunları söyledi: "Bizler belediyesiyle, memuruyla, zabıtasıyla gurur duyulacak bir ortam yaratacağız. Bu ilkelere göre hareket etmenizi istiyoruz. Herkes görevini uygun yapsın, kimseye haksızlık yapmayın, kimseye de ayrıcalık tanımayın. Herhangi bir baskı geldiğinde bizlere ulaştırın. Bu uygulamaları yaparsanız çoğu sorun ortadan kalkar. Göstermelik günü kurtaran çalışmalar yerine kalıcı ileriye dönük çalışmaların olması lazım. Bunlar olursa daha iyi bir yola gidebiliriz" Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu bu toplantıların önümüzdeki dönemde de periyodik olarak devam edeceğini ifade etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Selvitopu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement