Başkan Şenol İş Dünyasıyla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Şenol İş Dünyasıyla Buluştu

Başkan Şenol İş Dünyasıyla Buluştu

Sarnıç’ta faaliyet gösteren sanayici ve iş adamlarıyla bir araya gelen Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, bugüne kadar hayata geçirdiği ve geçireceği projelerini anlattı.

25.02.2015 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarnıç'ta faaliyet gösteren sanayici ve iş adamlarıyla bir araya gelen Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, bugüne kadar hayata geçirdiği ve geçireceği projelerini anlattı.

İzmir'in Gaziemir ilçesinde, belirli zaman aralıklarında kentteki esnaf, sanayici, iş adamı, muhtar, genç ve vatandaşlarla bir araya gelen Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Sarnıç bölgesindeki sanayici ve iş adamlarıyla kahvaltıda buluştu. Belediye başkan yardımcıları ile birim müdürlerinin de katıldığı kahvaltıda, Başkan Şenol'un hayata geçirdiği çalışmalar ve planladığı projeler hakkında sunum yapıldı. İZFAŞ Genel Müdür Yardımcısı Hasan Tunçağ'ın da Gaziemir'de yapımı devam eden yeni fuar alanı hakkında bilgi verdiği toplantıda, sanayici ve iş adamlarından gelen sorun, öneri ve istekler de tek tek ele alındı.

Projeler hakkında katılımcılara bilgi veren Başkan Şenol, Gaziemir'in geleceğini planlarken her kesimin görüşlerini almak için bu tür toplantılar düzenlediğinin altını çizdi. Şenol, "Kentlerin yönetimi sadece belediye başkanına bırakılacak kadar basit bir iş değildir. Her kesin yaşadığı kente maddi-manevi borcu vardır. Bu yüzden herkes yaşadığı kentin yönetimine ortak olmalı. Biz de Gaziemir'in geleceğini planlarken yanımızda olmanızı, öneri, istek ve projelerinizle kentin gelişimine katkı koymanızı istiyoruz. Bu kentte yaşayan ve para kazanan siz sanayici ve iş adamlarının Gaziemir'in yönetimine katılmalarını, bu kente olan gönül borçlarını ödemelerini bekliyoruz. Hep beraber çalışıp fikir üreterek bu kenti daha da güzel yerlere taşıyacağız. Gaziemir çok gelişti, ancak yapacak daha çok işimiz var" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Şenol İş Dünyasıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement