Başkan Sepil'den Stat Yorumu - Son Dakika
Spor

Başkan Sepil'den Stat Yorumu

Başkan Sepil\'den Stat Yorumu

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, İzmir’in stat sorununa dikkat çekerek, "Göztepe gibi 90 yıllık bir kulübün bugün stadı yoksa bu İzmir’in de Türkiye’nin de Göztepe’nin de ayıbıdır.

04.08.2015 19:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, İzmir'in stat sorununa dikkat çekerek, "Göztepe gibi 90 yıllık bir kulübün bugün stadı yoksa bu İzmir'in de Türkiye'nin de Göztepe'nin de ayıbıdır. PTT 1. Lig 'de 18 takım var, ligde stadı olmayan üç takım var, üçü de İzmir takımı" dedi.

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde gazetecilerle bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Sepil, İzmir'in stat sorununa vurgu yaptı.

"PTT 1. Lig'de 18 takım var, ligde stadı olmayan üç takım var, üçü de İzmir takımı" diyen Sepil, "Göztepe gibi 90 yıllık bir kulübün bugün stadı yoksa bu İzmir'in de Türkiye'nin de Göztepe'nin de ayıbıdır. En üzücü olan kısmı, hiç kimse ne Ankara, ne de İzmir'deki lokal idareler bunun için bir gayret içine girmemiş. PTT 1. Lig'de 18 takım var, ligde stadı olmayan üç takım var. Üçü de İzmir takımı. Süper lige çıkma hedefinde olan İzmir takımlarının stadı yok. Bu konuda herkesi suçlamak lazım. Ayın 10'unda belediye meclisinin kararının ardından belediyenin engeli olmayacak. Statsız Göztepe başarılı olamaz" dedi.

Mehmet Sepil, Türkiye'de Gençlerbirliği ile borcu olmayan iki kulüpten biri olduklarını, geçen sene yaşadıkları şampiyonluğun ardından yaptıkları transferlerle iyi bir takım kurduklarını söyledi.

HEDEF SÜPER LİG

İki yıl içinde süper lige çıkmak istediklerini kaydeden Sepil, "Bu sene çıkabilir miyiz? Çıkabiliriz tabii ki. Ama bu sene çıkacağız, şampiyon olacağız diye yola çıkmadık. Bunun bizim üzerimizde, camia üzerinde baskı oluşturacağını biliyoruz. Bu sene süper lige çıkarsak çok mutlu olacağız ama çıkmazsak da dünyanın sonu değil, gelecek sene çıkarız. Bu çerçevede bir transfer politikası izledik. Bugüne kadar görüştüğümüz futbolcular için de Göztepe 1. Lig'de o yüzden 'gelemem' diyen çıkmadı" şeklinde konuştu.

Ligde ilk hafta karşılaşacakları Elazığspor maçını oynamak için İzmir dışında bir alternatif aradıklarını kaydeden Sepil, bu yer konusunda Bursa'nın daha ön planda olduğunu ve konunun 1-2 gün için netleşeceğini kaydetti. Sepil, Elazığspor müsabakasını deplasmanda oynama konusunda rakipleriyle anlaştıklarını ancak federasyonun 6 ayrı takımdan çeşitli nedenlerle aynı müracaatı aldığı için bunu reddettiğini söyledi.

Bu sezon maçlarını Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynamayı planladıklarını kaydeden Sepil, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İlk yarı sonunda belki Doğanlar Stadı'nda oynama konusunda bir düşünürüz. Stadımız olmadığı müddetçe bu ızdırabı çekmek zorundayız. Atatürk Stadı'nda yeterli baskının oluşmadığını düşünüyoruz. Bu nedenle maçlarımızı Manisa'da oynamayı planlıyoruz." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Başkan Sepil'den Stat Yorumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement