Başkan Sertoğlu, Manevi Büyüklere Sahip Çıktı - Son Dakika
Yerel

Başkan Sertoğlu, Manevi Büyüklere Sahip Çıktı

Başkan Sertoğlu, Manevi Büyüklere Sahip Çıktı

Pasinler Belediyesi ilçeye bağlı Çöğender Mahallesi ana yol kavşağına kurduğu TaK’la manevi değerlere bir kez daha sahip çıktı.

03.07.2014 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pasinler Belediyesi ilçeye bağlı Çöğender Mahallesi ana yol kavşağına kurduğu TaK'la manevi değerlere bir kez daha sahip çıktı.

Pasinler Belediyesi geçtiğimiz günlerde Alvarlı Muhammet Lütfi Efendi Türbesi yolunu asfalt yaptırdıktan sonra ilçeye bağlı Çöğender Mahallesinde bulunan Hacı Salih Efendi Türbesine vatandaşların daha rahat bulması için mahallenin girişi olan anayol kavşağına büyük bir Tak tabela diktirerek İlçenin manevi büyüklerine sahip çıkmaya devam ediyor.

Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, "İlçemiz manevi şahsiyetler bakımından şanlı bir ilçedir. Geçtiğimiz yıl Epsemce mahallemizde yatan manevi büyüğümüz Hacı Vehbi Efendi türbesine ulaşımın daha rahat sağlanması için türbeye kadar asfalt çalışmamız olmuştu. Bu yılda ramazan ayı öncesi ilçemize bağlı Alvar Mahallesinde türbesi bulunan Alvarlı Hacı Muhammet Lütfü Efendi hazretlerinin türbesinin Alvar Erzurum yolu üzerinde asfalt çalışmaları yaptık. Bugünde yine ilçemize bağlı Çöğender Mahallemizde türbesi bulunan Hacı Salih Efendi türbesini ziyaret etmek için gelen vatandaşlarımızın daha rahat türbeye bulmaları için büyük bir Tak tabela yaptırarak diktik. Pasinler Erzurum - Erzurum Pasinler karayolu Çöğender Mahallesi kavşağı girişine konuşlandırdıkları Tak tabelayla yol üzerinden geçen vatandaşlar bu tabela vasıtasıyla rahatlıkla görüp, türbeyi ziyaret edeceklerdir. Erzurumlu birçok vatandaşımız türbeyi biliyor ama yol üzerinden geçen ve ilçemize yabancı olan vatandaşlarımız ise bilmiyorlar. İnşallah yaptırmış olduğumuz tabela ile türbeyi görüp ziyaret edeceklerdir" diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Sertoğlu, Manevi Büyüklere Sahip Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement