Başkan Sezer'den Kuraklık Mağduru Çiftçilere Yardım Talebi - Son Dakika
Yerel

Başkan Sezer'den Kuraklık Mağduru Çiftçilere Yardım Talebi

Başkan Sezer\'den Kuraklık Mağduru Çiftçilere Yardım Talebi

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir İl Başkanı Ayhan Sezer, mevsimin kurak gitmesi nedeniyle özellikle Eskişehir’in Alpu, Mihallıçık, Çifteler ve Günyüzü ilçelerinde bulunan çiftçilerin ürünlerinin tarlada kuruduğunu, ikinci sefer mahsul ekmeye ve masrafına katlandıklarını belirtti.

28.05.2014 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir İl Başkanı Ayhan Sezer, mevsimin kurak gitmesi nedeniyle özellikle Eskişehir'in Alpu, Mihallıçık, Çifteler ve Günyüzü ilçelerinde bulunan çiftçilerin ürünlerinin tarlada kuruduğunu, ikinci sefer mahsul ekmeye ve masrafına katlandıklarını belirtti.

Başkan Sezer, hükümetin ve Eskişehir'de bulunan vekillerinin, bu konuya öncelik vermelerini ve sorunların giderilmesi noktasında acilen bir eylem planı yapmalarını istediklerini kaydetti. Yeni yasa ile kırsal bölgelerin Büyükşehir'e bağlanması dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi'nin de kuraklık tehlikesi ile karşı karşıya kalan çiftçilere gerekli desteği hızla vermesi ve sıkıntılarının giderilmesi gerektiğini ifade eden Sezer, "Gerek hükümet, gerek belediyeler tarafından yapılması gereken katkılar şuana kadar sağlanmamıştır. Çiftçilerimiz milletin efendisi olmaktan çok milletin hizmeti noktasında taşıyamayacakları yükleri omuzlarına yüklenmiş durumdalar. Bu durum görmezden gelinilmemelidir. Günün şartlarına uygun ve modern çağın gerekliliklerini karşılayan çiftçilerimizi koruyan ve kollayan tarım politikasının uygulanması ve Eskişehir'deki çiftçilerimizin rahat bir nefes almaları sağlanmalıdır" ifadelerini kullandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Sezer'den Kuraklık Mağduru Çiftçilere Yardım Talebi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement