Başkan Şinasi Gülcüoğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Başkan Şinasi Gülcüoğlu Açıklaması

Başkan Şinasi Gülcüoğlu Açıklaması

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu yeni devlet hastanesi ve eğitim kurumalarıyla Bünyan’ı gelecekte eğitim, kültür, sağlık ve bilim merkezi yapmak için çalıştıklarını söyledi.

28.11.2016 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu yeni devlet hastanesi ve eğitim kurumalarıyla Bünyan'ı gelecekte eğitim, kültür, sağlık ve bilim merkezi yapmak için çalıştıklarını söyledi.

Başkan Şinasi Gülcüoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Özbay, ilçe protokolü ve vatandaşlar, 100 öğrenci kapasiteli öğrenci yurdu temel atma töreninde katıldı.

Gayelerinin Bünyan'ı gelecekte eğitim, kültür, sağlık ve bilim merkezi yapmak olduğunu belirten Başkan Gülcüoğlu, "Yapılmakta olan 100 yatak kapasiteli öğrenci yurdumuz Bünyan'ımıza hayırlı uğurlu olsun. Yüklenici firmaya ve İlçe Milli Eğitim müdürlüğümüze başarılar diliyorum. İnşallah kazasız belasız bir tesisin yapımının tamamlanarak memlekete hizmet etmesini temenni ediyorum. Hemen bu tesisin öbür tarafına da Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Valiliğimiz ile birlikte proje çalışmalarını bitirdiğimiz bir Kapalı Spor Salonu ve olimpik yüzme havuzunda Bünyan'ımıza hediye edeceğiz. Bünyan bir vizyon değişikliği yaşıyor. İnşallah çağı yakalamış sosyal ve kültürel yaşam ile endüstriyel yaşamda kalkınmış bir Bünyan arzu ediyoruz. Hemşehrilerimize hayırlı olsun." dedi.

Konuşma ve duaların ardından Başkan Gülcüoğlu ve beraberindekiler tesisin temeline ilk harcı koydu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Şinasi Gülcüoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement