Başkan Sipahioğlu, Bisiklet Tanıttı - Son Dakika
Spor

Başkan Sipahioğlu, Bisiklet Tanıttı

Başkan Sipahioğlu, Bisiklet Tanıttı

Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, encümen toplantısında Salcano bisikletlerinin piyasaya sunacağı Salcano Alanya modelini tanıttı.

03.01.2013 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, encümen toplantısında Salcano bisikletlerinin piyasaya sunacağı Salcano Alanya modelini tanıttı.

Başkan Hasan Sipahioğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, Alanya'nın iklimi ve doğasıyla bisiklet kullanmaya en uygun yerlerden olduğunu söyledi. Salcano yönetiminden geçen yıl "Alanya" ismiyle bisiklet üretmeleri isteğinde bulunduklarını belirten Sipahioğlu, "Geçen yıl Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nda Salcano ile görüşmemiz olmuştu. Burada (Bir eksiklik var) demiştik.

(Alanya, bisikletin en çok kullanıldığı bölgelerden biri) demiştik. Onlar da duyarlılık gösterdiler ve Salcano Alanya modelini yaptılar. İlkini de bize hediye ettiler. Önümüzdeki günlerde de piyasaya verecekler" diye konuştu.

-"THY Gazipaşa Havalimanı'na inmiyor" eleştirilerine tepki-

Sipahioğlu, gazetecilerin Galatasaray'ın Türk Hava Yolları'yla Alanya'daki kamp alanına gelmek istediğini, ama THY uçaklarının bu havalimanına inmemesi nedeniyle bazı eleştiriler olduğunu hatırlatmaları üzerine, "THY'nin henüz Gazipaşa'ya inme şartı yok. Olmayan bir şeyi de varmış gibi göstererek kendimizi kargalara güldürmenin anlamı yok" dedi.

THY'nin inmemesiyle ilgili art niyetli haberler yapıldığını vurgulayan Sipahioğlu, Gazipaşa'ya inecek uçakların belirli kriterleri yerine getirmesi gerektiğini hatırlattı.

Sipahioğlu, şöyle konuştu:

"Buraya inecek firmanın öncelikle kendi iç yapısında bir karar alması gerekiyor. Ardından da simülasyon gibi eğitimlere girmesi gerekiyor. Tüm bunların ardından firma Sivil Havacılık Kurumu'nun teknik değerlendirilmesine tabi olarak iniş izni alabiliyor. Doğru olmayan bilgilerle bu işi velveleye vermek doğru değil. Bizim amacımız Alanya'ya daha fazla hizmet vermek. Bu iş hakaret ile olmaz. Galatasaray'ın Alanya'ya gelişini bir hakaret unsuru yapmak olsa olsa kargaların gülmesine vesile olur."

Muhabir: Mustafa Kurt/ Güç Gönel

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Başkan Sipahioğlu, Bisiklet Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement