Başkan Şirin Küçük Hentbol ve Voleybolcuları Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Şirin Küçük Hentbol ve Voleybolcuları Ağırladı

Başkan Şirin Küçük Hentbol ve Voleybolcuları Ağırladı

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlu Belediyespor Küçük Kız Hentbol Takımı ile İhsan Erturgut Ortaokulu Voleybol Takımı’nı makamında ağırladı.

08.06.2016 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlu Belediye spor Küçük Kız Hentbol Takımı ile İhsan Erturgut Ortaokulu Voleybol Takımı'nı makamında ağırladı. Küçükler Türkiye Şampiyonası'na katılacak olan Belediyespor Küçük Kız Hentbol Takımı'na başarılar dileyen Başkan Şirin, Küçük Erkekler Voleybol Türkiye Şampiyonası'ndan birincilikle dönen İhsan Erturgut Ortaokulu Voleybol Takımı gençlerini de tebrik etti.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ilk olarak 21-27 Haziran tarihleri arasında Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılacak olan Küçükler Türkiye Şampiyonası'na katılacak olan Belediyespor Küçük Kız Hentbol Takımı'nı ağırladı. Antrenörleri Ergun Erbay ile gerçekleştirdikleri ziyarette Alanya'dan şampiyon olarak dönmeyi hedeflediklerini belirten sporcular, Başkan Şirin ile vedalaşarak hayır duasını almak istediklerini söyledi. Turgutlu Belediyesi çatısı altında spor yapan gençlere başarılar dileyen Başkan Şirin de, "Sizlere güveniyoruz. Müsabakalarda bizleri en iyi şekilde temsil edeceğinize dair şüphem yok. Başarı sizlerle olsun" dedi.

Belediyespor'un ardından okul müdürü Ali Ermemiş ve antrenörleri Ümit Canbazeşliğinde İhsan Erturgut Ortaokulu Voleybol Takımı'nı da ağırlayan Başkan Şirin, Küçük Erkekler Voleybol Türkiye Şampiyosu'nda birinci olan gençleri tebrik etti. Mutluluklarını Başkan Şirin ile paylaşan gençler, desteklerinden dolayı teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Şirin Küçük Hentbol ve Voleybolcuları Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement