Başkan Şirin, Yeniköy'de Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Şirin, Yeniköy'de Vatandaşlarla Buluştu

Başkan Şirin, Yeniköy\'de Vatandaşlarla Buluştu

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, mahalle ziyaretleri kapsamında bu kez Urganlı Yeniköy Mahallesi’ne giderek mahalleliyle bir araya geldi.

23.10.2015 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, mahalle ziyaretleri kapsamında bu kez Urganlı Yeniköy Mahallesi'ne giderek mahalleliyle bir araya geldi. Mahallelinin köy kahvesinde ağırlanan Başkan Şirin'e Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinasyon Şube Müdürü İbrahim Kutar ve Park Bahçeler Müdürü Önder Pala ile Urganlı Yeniköy Mahalle Muhtarı Mehmet Öztürk eşlik etti. Mahallelinin çay sohbetine katılan Başkan Şirin, hem tamamlanan Akçapınar-Urganlı hattının sıcak asfalt çalışmasıyla ilgili vatandaşa bilgi verdi, hem de yapımında sona gelinen Akçapınar Çok Amaçlı Salon ve Düğün Salonu'na yönelik vatandaşın görüşlerini aldı.

Turgutlu'nun 61 mahallesinin sorunlarını ve ihtiyaçlarını bildiklerini, bu doğrultuda da tüm mahallelere eşit hizmet götürmenin çabasında olduklarını ifade eden Başkan Şirin, "Turgutlu Belediyesi olarak artık sadece merkeze değil, eski köylerimize de hizmet götürüyoruz. Büyükşehir Belediyemiz'in de desteğiyle çok şükür sizlerin uzun yıllardır beklediği acil sorunları çözüyoruz. Elbette bunların başında yol sorunları geliyor. Sıcak asfalt, parke taşı döşeme, sathı kaplama gibi çalışmalar pek çok noktada devam ediyor. İnşallah beklentilerinizin çok üzerinde hizmetlerde sizlerle bir arada olacağız" dedi.

Urganlı Yeniköy halkı da, kendilerini ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Başkan Şirin'e teşekkür etti ve yapılacak hizmetlerin mahallenin sorunlarını çözeceğine inandıklarını söyledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Şirin, Yeniköy'de Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Anti turgay şirin: Anca gez zaten kukla başkan ulan turgutlu maç kazanamiyor bir tane proje yok Passat la gez anca 0 0 Yanıtla

Advertisement