Başkan Soğuk Halkla Buluşmaya Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Başkan Soğuk Halkla Buluşmaya Devam Ediyor

15 günde bir halkla buluşan Başkan Soğuk, Ferizli'nin Gölkent Mahallesinde ki Belediye Ek Binasında vatandaşlarla bir istişare toplantısı yaptı.

05.12.2015 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, halkla bir araya gelmeye devam ediyor.

Vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilenen Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, halkın sorunlarını ve isteklerini yakından dinledi ve not aldı. Belediye olarak gerçekleştirdikleri yatırım ve hizmetleri anlatan Başkan Soğuk, asfalt, park, cenaze hizmetleri, su yatırımları gibi birçok hizmetleri vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bizim hizmet anlayışımızda sınır yok. Hizmet edinmeyi görev bilmiş bir Belediye Başkanı olarak sorunlarınızı yakından dinlemek ve çözüm üretmek için bugün burada bir araya geldik. Halkımızın beklediği, tarım alanları için sulama projemizi de, büyük bir ihtimalle, 2016 yılında başlatmak için çalışmalar yapıyoruz, dedi.

Hizmetin sürekliliğine de değinen Başkan Soğuk, ''Biz hizmetlerimizi hiçbir zaman seçimlere göre değil, ihtiyaçlara ve aciliyetlere göre düzenliyoruz. Hizmet sevdamızın politikası ve gayesi budur. Bizim seçim değil, hizmet derdimiz var. Sadece seçim zamanı değil, sürekli çalışıp hizmet üreten bir belediyecilik anlayışımız var. Sadece oyunuzu almak için hizmet yaparsak, bunun hesabını ne halka nede hakka verebiliriz.'' diye konuştu.

Gerçekleştirilen toplantıda yatırımlar ve hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getiren Gölkent Mahallesi sakinleri, Başkan Soğuk 'a teşekkürlerini ilettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Soğuk Halkla Buluşmaya Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement