Başkan Soğuk'tan Hanımlara Özel Sinema Organizasyonu - Son Dakika
Güncel

Başkan Soğuk'tan Hanımlara Özel Sinema Organizasyonu

Başkan Soğuk\'tan Hanımlara Özel Sinema Organizasyonu

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle birçok etkinlik organize eden Ferizli Belediyesi, Ferizlili hanım kardeşlerimiz için sinema organizasyonu düzenledi.

09.03.2017 14:06  Güncelleme: 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasi hayatından kesitler sunan ve 3 Martta gösterime giren "REİS" filmini izlediler.

Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde sinema salonuna girişte hanım kardeşlerimize karanfil takdim etti. Hanım kardeşlerimizin tek tek gününü kutladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Reha Beyoğlu'nun, eşi Emine Erdoğan'ı ise Özlem Balcı'nın canlandırdığı "REİS" filmini izleyen hanım kardeşlerimiz zaman zaman duygusal anlar yaşadılar.
Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, "8 Mart dünya kadınlar günü dolayısıyla hanım kardeşlerimiz için böyle bir organizasyon düzenledik. Güzel bir etkinlik oldu. Sayın Cumhurbaşkanımızın siyasi yaşamından kesitler sunan REİS filmini hanım kardeşlerimizle birlikte izledik. Film çok güzel ve aydınlatıcı olmuş. Emeği geçenlere teşekkür ederiz. Belediye olarak toplumun en değerli varlıkları olan hanım kardeşlerimizin sosyalleşmeleri, toplumsal dinamiklere ayak uydurmaları ve kültürel zenginliklerini artırmaları için onlara özel hizmetler gerçekleştiriyoruz. Tüm hanım kardeşlerimizin günü kutlu olsun," dedi.

Hanımlar organizasyondan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk 'a teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Soğuk'tan Hanımlara Özel Sinema Organizasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement