Başkan Sözen'den Başarılı Sporculara Altın - Son Dakika
Yerel

Başkan Sözen'den Başarılı Sporculara Altın

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ilçede spor branşlarında dereceye giren sporcuları cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

21.10.2014 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ilçede spor branşlarında dereceye giren sporcuları cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

Başkan Sözen, 49 kiloda Türkiye şampiyonu ve daha sonra Bulgaristan'da yapılan Avrupa Şampiyonası'nda bronz madalya kazanan Sinem Çisem Doğdu, Avrupa üçüncüsü ve dünya ikincisi olan Yusuf Can Zeybek ve Döşemealtı Yağlı Güreşleri'nde 3. olan Serhat Gökmen'i ağırladı.

Başkan Sözen, sporcuları tebrik ederek, her birine cumhuriyet altını hediye etti.

Başkan Şükrü Sözen daha sonra Bucak Belediyesinin katkılarıyla yapılan Muay Thai Avrupa Süper Lig Şampiyonası'nda profesyonel galada 48 kiloda bayanlar şampiyonu olan Fatma İlayda Yuca'yı ağırladı.

Manavgat Duriye Duran Anadolu Lisesi 2. sınıf öğrencisi Yuca'ya, Avşar Spor Kulübü Antrenörü Yasin Avşar da eşlik etti. Sporcuya cumhuriyet altınını hediye eden Sözen, başarısından dolayı Yuca'yı tebrik etti.

Sporcuların başarılarıyla Manavgat'ı onurlandırdıklarını dile getiren Sözen, sporculardan daha büyük başarılara imza atmalarını istedi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Sözen'den Başarılı Sporculara Altın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement