Başkan Sözen'den Matso'nun Yeni Yönetimine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Sözen'den Matso'nun Yeni Yönetimine Ziyaret

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) yeni yönetimini ziyaret etti.

24.10.2013 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) yeni yönetimini ziyaret etti.

Ziyarette MATSO Meclis Başkanı Kerim Erdem, Manavgat Belediye Meclis Üyeleri, MATSO Meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri de yer aldılar.

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş ve MATSO yönetimine görevlerinde başarılar dileyen Sözen, faaliyetleri takip ettiğini ve başarılı bulduğunu söyledi.

Manavgat'ın her geçen gün büyüdüğünü belirten Başkan Sözen, güç birliğinin şart olduğunu vurguladı. Sözen, şöyle konuştu:

"Ticaret odamız, dinamik bir ekiple yeni görevine başladı. Önümüzdeki süreçte Büyükşehir Yasası devreye girdikten sonra böylesine güzel kurumlara her zaman ihtiyaç olacaktır. Bu yapıyı Manavgat için bir kazanç olarak değerlendiriyoruz. Faaliyetlerinizi de takip ediyoruz. Sürece hızlı girdiniz. Tebrik ediyoruz. Seçimden sonra belediye yönetiminde hangi yapı görev alırsa alsın beraber hareket etmek mecburiyeti vardır."

Belediyenin imar çalışmalarına değinen Sözen, Büyükşehir Yasası uygulamalarıyla birlikte imar çalışmalarının önemli bir bölümünün durdurulduğunu söyledi. Sözen, "Önceleri Manavgat merkezde düşündüğünüz projeleri şimdi büyük ölçekte beldelerin ve köylerin arazilerini de düşünerek bütün değerlendirme mecburiyetiniz doğdu. Bununla ilgili 5 aydır çalışıyoruz" diye konuştu

Alternatif turizm kapsamında Oymapınar bölgesinin son derece önemli olduğunu kaydeden Sözen, Oymapınar'ın en önemli bölgelerinden biri olan Kum mevkinin planlamasının aceleye getirilmemesi gerektiğini söyledi.

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş ise Manavgat Belediye Başkanı Sayın Şükrü Sözen'in ekibiyle birlikte yaptığı ziyaretten memnuniyetini dile getirdi. İş dünyasının belediyelerden tek beklentisi ekonominin gelişmesine katkı yapması olduğunu vurgulayan Boztaş, "Hepimiz Manavgat için mücadele veriyoruz. Gücümüz ve sorumluluğumuz çerçevesinde katkı yapıyoruz. Manavgat olarak birliğe, beraberliğe, kurumlar arası işbirliğine ve diyaloğa önem vermeliyiz" dedi.

Boztaş, turizmle ilgili rapor hazırladıklarını belirterek "45 bin hektarlık Oymapınar Bölgesi için de çalışmalarımız var. O bölgede nasıl yatırım yapılabilir elimizde raporlar olacak. Dolayısı ile bölgenin imara açılmasıyla ilgili desteklerinizi isteyeceğiz" diye konuştu

MATSO'nun bütçe fazlalığına bağlı olarak Gümrük ve Ticaret Bakanlığı hesabına aktarılan 2,5 milyon liralık paranın serbest bırakıldığını da bildiren Boztaş, söz konusu kaynak ile Turizm Fakültesi inşaatına başlanacağını sözlerine ekledi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Sözen'den Matso'nun Yeni Yönetimine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement