Başkan Sözen Van'da Güvenlik Korucularıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Başkan Sözen Van'da Güvenlik Korucularıyla Bir Araya Geldi

Başkan Sözen Van\'da Güvenlik Korucularıyla Bir Araya Geldi

ANADOLU Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen Van'da güvenlik korucularıyla bir araya geldi.

15.02.2017 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANADOLU Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen Van'da güvenlik korucularıyla bir araya geldi. Başkan Sözen, "Bugün Van, Şırnak, Hakkari, Batman, Doğu ve Güneydoğu'nun her tarafında PKK'nın ve ruh ikizi FETÖ'nün, dış güçlerin desteğiyle yaptığı olayların izlerini görmek mümkündür" dedi.

Van Merkez İmam Hatip Anadolu Lisesi'ndeki konferans salonundaki toplantıya, Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen, Van Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ayhan Kahraman ile bölge illerindeki güvenlik korucuları katıldı. Burada konuşma yapan Sözen, Doğu ve Güneydoğu'daki olaylarda FETÖ ve PKK'nın izlerini görmenin mümkün olduğuna dikkat çekti.

Sözen, "Bugün Van, Şırnak, Hakkari, Batman, Doğu ve Güneydoğu'nun her tarafında PKK'nın ve ortağı, ruh ikizi FETÖ'nün, dış güçlerin desteğiyle yaptığı olayların izlerini görmek mümkündür. Burada 'Kürt halkının hakkını, hukukunu savunuyorum' diye ortaya çıkanlar, 35 yılın sonunda en büyük zararı yine biz bölge halkına verdiler. 15 Temmuz'la da bunu artık taçlandırıp, Türkiye Cumhuriyeti devletine diz çöktürmeye çalıştılar. Ancak bu millet 15 Temmuzu'da çok iyi bir şekilde püskürttü" dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE HAREKET ETMELİYİZ

Batılı güçlerin bölgede terör örgütlerini kullanarak bir dizi senaryo uygulamaya çalıştıklarını da belirten Ziya Sözen, 16 Nisan'da yapılacak referandumla Türkiye'nin bu güçlerin oyunlarına son verebileceğini ifade etti.

Sözen, "Bu referandum süreci asla bir siyasi seçim veya başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın referandumu değildir. Bu referandum 'Ya bu bölgede var olacağız ya bölgede yok olacağız' referandumudur. Burası ümmetin son kalesidir. Bu kale düşerse emin olun bizlerin gidecek başka bir memleketi, bir başka diyarı yoktur. Biz ne Suriye'ye, ne Irak'a, ne Ruslara ne de bugün FETÖ'ye kucak açan Yunanistan'a sığınabilirdik. 3 tarafı denizlerle, 4 tarafı hainlerle kaplı bir coğrafyada yaşıyoruz. Bu coğrafyada yaşamanın bedelinin zor olduğunu biliyoruz. Bundan dolayı güvenlik korucularının birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi gerekir" dedi.

- Van

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başkan Sözen Van'da Güvenlik Korucularıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • ATO Başkanı Gürsel Baran: Enflasyon Mücadelesi Başarıya Ulaşacak
    13:06 ATO Başkanı Gürsel Baran: Enflasyon Mücadelesi Başarıya Ulaşacak

    Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, Türkiye'de sürdürülen enflasyon mücadelesinin bir yıl içerisinde başarıya ulaşacağına inandıklarını belirtti. Baran, enflasyon nedeniyle ticaretin her alanında sıkıntı yaşandığını ancak bu sürecin bir yılı geçeceğini düşünmediğini ifade etti. Ayrıca, hizmet sektörünün ekonominin omurgası olduğunu vurgulayan Baran, hükümete ve ekonomi yönetimine güvendiklerini ve desteklediklerini söyledi.

  • Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespit Edildi
    13:06 Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespit Edildi

    Yozgat Valiliği, Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen deprem sonucunda Yozgat'ın Aydıncık, Kadışehri ve Çekerek ilçelerine bağlı bazı köylerde hasar oluştuğunu bildirdi. Can kaybı ve yaralanan olmaması sevindirici olarak değerlendirildi. Okullar tatil edildi.

  • Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Pınarbaşı'nda Ziyaretlerde Bulundu
    13:05 Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Pınarbaşı'nda Ziyaretlerde Bulundu

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Pınarbaşı ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Büyükkılıç, Sosyal Yaşam Merkezi'ni ziyaret ederek kursiyerlerle sohbet etti ve esnafı ziyaret ederek park ve bahçe düzenlemelerini inceledi.

  • Serdivan'da kaydedilen uyuşturucu partisi görüntülerinde yer alan 2 kadın da yakalandı
    13:05 Serdivan'da kaydedilen uyuşturucu partisi görüntülerinde yer alan 2 kadın da yakalandı

    Sakarya'nın Serdivan ilçesinde bir evde kaydedilen ve sosyal medyada paylaşılan uyuşturucu partisi görüntülerinde yer alan 2 kadın da polis tarafından yakalandı. Şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı ancak adli işlemleri devam ediyor.

  • Elazığ'da 3 Yıl 4 Ay Hapis Cezası Bulunan Zanlı Yakalandı
    13:04 Elazığ'da 3 Yıl 4 Ay Hapis Cezası Bulunan Zanlı Yakalandı

    Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada, 'Açıkta Bırakılmış Eşya Hakkında Hırsızlık' suçundan 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir zanlı yakalandı. Zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Bursa'da şafak operasyonunda 113 kişi yakalandı
    13:04 Bursa'da şafak operasyonunda 113 kişi yakalandı

    Bursa'da polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen şafak operasyonunda, aranan firari hükümlü ve şüphelilere yönelik yapılan baskınlarda 113 kişi yakalandı. Operasyonda, hırsızlık, dolandırıcılık, yağma, kasten öldürme, kasten yaralama, dolandırıcılık ve siber suç gibi suçlardan arananlar bulundu. Firari hükümlüler cezaevine teslim edilirken, zanlılar hakkında işlemler devam ediyor.


Advertisement