Başkan Sözünde Durdu İlçeye Okul Yaptırıyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Sözünde Durdu İlçeye Okul Yaptırıyor

Başkan Sözünde Durdu İlçeye Okul Yaptırıyor

Malatya’nın Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük’ün yaptıracağı 16 derslikli Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi’nin protokolü törenle imzalandı.

27.10.2016 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'nın Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük'ün yaptıracağı 16 derslikli Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi'nin protokolü törenle imzalandı.

Malatya Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirilen protokol imza törenine Vali Mustafa Toprak, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ve Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük katıldı.

Malatya Valisi Mustafa Toprak, törende yaptığı konuşmada, hayırseverliği ile tanınan Belediye Başkanı Vahap Küçük'e eğitime sunduğu bu katkısından dolayı teşekkür etti.

Hayırseverlik noktasında Küçük'ün ilçede çeşitli protokoller ile eğitim ve sağlık binaları yaptırdığını belirten Toprak, bugün de Küçük'ün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği söz ve talebin gereği olarak protokolün imzalandığını ifade etti.

Okulun adının 'Doğanşehir Hüsne Küçük Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi' olacağını aktaran Toprak, 16 derslikli okulun yüzde 51'lik kısmının Belediye Başkanı Küçük'ün şahsı tarafından karşılanacağını kaydetti.

Hayırsever Küçük ve ailesine teşekkür eden Vali Toprak, "Kentteki eğitim ve öğretim faaliyetlerinin yoğunlaştırılması, hem nitelik hem de nicelik olarak artırılması temel hedefimiz. Sayın Başbakanımız 2019'a kadar ikili eğitim kuruluşlarının tekli eğitime dönmesiyle ilgili hedef belirtti. Biz de bu hedefi tutturmak için yoğun bir gayret sarf ediyoruz. 2019'a kadar tekli eğitime dönmemiz için 26 okul, 282 dersliğe ihtiyacımız var. Biz, 2019'a varmadan Malatya'da tekli eğitime geçebileceğimizi düşünüyoruz. Vahap Küçük'e yardımseverliğin, hayırseverliğin güzel bir örneği olan ve birlikte gerçekleştireceğimiz 16 derslikli okulun yapılması için katkılarda dolayı teşekkür ediyorum. Bu güzel davranışın, 'ben de geride insanlığa faydalı olacak bir eser kazandırmak istiyorum' diyenlere de örnek teşkil etmesini diliyorum" diye konuştu.

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde gerçekleştirdiği ziyarette, ilçeye kız imam hatip lisesi yapılmasını istediğini hatırlatarak, bugün de okulun protokolü için burada olduklarını söyledi. İlçeye Anadolu kız imam hatip lisesi yapacaklarını belirten Küçük, "Allah izin verirse yardımlarımız her zaman sürecek. Yapacağımız okulun ilçemize hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Vahap Küçük tarafından yaptırılarak olan 16 derslikli okulun protokolü imzalandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Sözünde Durdu İlçeye Okul Yaptırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement