Başkan Tahmazoğlu Bahar Kupasında Dereceye Girenlere Ödüllerini Verdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Tahmazoğlu Bahar Kupasında Dereceye Girenlere Ödüllerini Verdi

Başkan Tahmazoğlu Bahar Kupasında Dereceye Girenlere Ödüllerini Verdi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Bahar kupası bisiklet yarışında dereceye giren sporculara düzenlenen törenle ödüllerini verdi.

14.04.2014 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Bahar kupası bisiklet yarışında dereceye giren sporculara düzenlenen törenle ödüllerini verdi.

Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen 11 farklı şehirden 196 sporcunun 4 farklı kategoride yarıştığı Bahar kupası bisiklet yarışması sonuçlandı.

11-13 Nisan tarihleri arası gerçekleştirilen Bahar kupası bisiklet yarışında genç erkeklerde, Kocaeli Brisa Spordan Onur Balkan birinci, Konya Büyükşehir Belediye spor'dan Mertcan Kahraman ikinci ve Bursa Büyükşehir Belediye spor'dan Burak Abay üçüncü oldu. Büyük erkeklerde Torku Şeker Spor'dan Grechyn Sergıy birinci, Bekir Baki Akırşan ikinci ve Fatih Keleş üçüncü oldu. Yıldız Erkekler A Grubunda Çorum Belediye Spor'dan Mustafa Mert Kaplan birinci, Antalya İl Özel İdare Spor'dan Kemal Karakoç ikinci ve Koceli Brisa Spor'dan Onur Turgut üçüncü olurken, Yıldız Erkekler B grubunda Bolu Gençlik Spor'dan Tahsin Temel birinci, Kocaeli Bisiklet ve Doğa Spor Kulubünden Furkan Akgüneş ikinci ve Çorum Çumra Belediye Spor'dan Mustafa Kestek üçüncü oldu.

Düzenlenen törende konuşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Gaziantep sanayide ve turizmde olduğu gibi bundan sonra spor alanında da ismini duyurmaya devam edecektir. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz bu noktada önemli çalışmalar yapıyor. Bu anlamda Şahinbey Belediyesi olarak, her branşta spor dallarımızı destekliyoruz. Sporun tabana yayılmasını çok önemsiyoruz. Yapmış olduğumuz tesislerimizde mutlaka spor salonu yapıyoruz. Geçtiğimiz dönemde yaptığımız 3 yüzme havuzuna ek olarak yeni semt yüzme havuzları yapıyoruz. Parklarımıza kurduğumuz kondisyon aletleri ile vatandaşımızın kendi mahallesindeki parkında spor yapma imkanı buluyor. Baharın gelmesiyle birlikte Gençlik Spor İl müdürlüğümüzle birlikte 10 bin kişinin katılması hedeflenen bir bahar yürüyüşü yapmayı planlıyoruz. Gaziantep'te sağlıklı yaşam için herkesin spor yapmasını istiyoruz. Bahar kupası bisiklet yarışına katılan tüm sporcularımıza ve dereceye giren sporcularımıza başarılar diliyorum. Böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum" dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu karşılıklı desteklerinden dolayı birbirlerine teşekkür plaketi takdim etti. Tören sonrasında Başkan Tahmazoğlu ve Spor il Müdürü Şiran birlikte bisiklete bindi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tahmazoğlu Bahar Kupasında Dereceye Girenlere Ödüllerini Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement