Başkan Tahmazoğlu, İftarını Çapan Ailesi ile Birlikte Açtı - Son Dakika
Yerel

Başkan Tahmazoğlu, İftarını Çapan Ailesi ile Birlikte Açtı

Başkan Tahmazoğlu, İftarını Çapan Ailesi ile Birlikte Açtı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, her zaman olduğu gibi Ramazan Ayı’nda da eşi Elif Tahmazoğlu ile birlikte iftar öncesi aileleri evinde ziyaret ederek, iftarını Çapan ailesi ile birlikte açtı.

03.07.2014 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, her zaman olduğu gibi Ramazan Ayı'nda da eşi Elif Tahmazoğlu ile birlikte iftar öncesi aileleri evinde ziyaret ederek, iftarını Çapan ailesi ile birlikte açtı.

Bozoklar Mahallesi'nde 5 aileyi evinde ziyaret eden Başkan Tahmazoğlu, parklarda oturan vatandaşlarla da sohbet etti. Şahinbey Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti Şahinbey Kadın Kolları Başkanı Latife Havuçcuoğlu'nun da katıldığı iftar yemeği oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşirken, yer sofrasına bağdaş kuran Tahmazoğlu, ailenin sorunlarını da dinleme fırsatı buldu.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade eden Çapan ailesi, Ramazan gününde kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Tahmazoğlu ve eşi Elif Tahmazoğlu'na teşekkür etti.

Diğer aylarda olduğu gibi Ramazan ayında da aile ziyaretlerinin devam ettiğini kaydeden Başkan Tahmazoğlu, "Ramazan ayında değişik mahallerimizde iftar öncesi ailelerimizi evlerinde ziyaret ediyoruz. Karşılıklı sohbet içinde geçen ziyaretimizde varsa ailemizin ihtiyaçları konusunda yardımcı oluyoruz. Çözüm üretmeye çalışıyoruz. Yaptığımız bu ziyaretlerle vatandaşımızla iç içe olup, çalışmalarımızı da o yönde şekillendiriyoruz" dedi.

Başkan Tahmazoğlu, aile ziyaretleri sırasında mahallede bulunan çocuklara eşi Elif Tahmazoğlu ile birlikte oyuncak hediye etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tahmazoğlu, İftarını Çapan Ailesi ile Birlikte Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement