Başkan Tahmazoğlu'nun En Mutlu Günü - Son Dakika
Yerel

Başkan Tahmazoğlu'nun En Mutlu Günü

Başkan Tahmazoğlu\'nun En Mutlu Günü

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun kızı Hatice Tahmazoğlu, hayatını Mustafa Polat ile birleştirdi.

09.05.2014 22:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun kızı Hatice Tahmazoğlu, hayatını Mustafa Polat ile birleştirdi.

Tahmazoğlu ve Polat ailelerinin düğününe siyaset, sanat ve iş dünyasının önde gelen isimleri katıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve programlarından dolayı düğüne katılamayan birçok kişi de gönderdikleri mesajlarla Tahmazoğlu ve Polat ailelerinin düğününü tebrik etti.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun kızı Hatice ve İbrahim Polat'ın oğlu Mustafa'nın nikahlarını Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin kıydı. Genç çiftlerin nikah törenine şahit olarak eski Bakan Hasan Celal Güzel, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Gaziantep Valisi Erdal Ata, Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, Manisa Milletvvekili Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Halil Mazıcıoğlu, Şamil Tayyar, Nejat Koçer, Mehmet Sarı, Mehmet Erdoğan, Derya Bakbak, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Mardin Cumhuriyet Savcısı Necmettin Yıldırım, özel bir firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Leblebici katılarak şahitlikte bulundu.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in nikahı kıymasının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, evlilik cüzdanını Polat ailesine katılan Hatice Tahmazoğlu'na verdi.

Törenin ardından aile fotoğrafı ve hatıra fotoğrafları çektirildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tahmazoğlu'nun En Mutlu Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement