Başkan Tahmazoğlu Sevindirdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Tahmazoğlu Sevindirdi

Başkan Tahmazoğlu Sevindirdi

Hiçbir ücret almadan engelli vatandaşlara akülü ve manüel tekerlekli sandalye hediye eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, doğuştan nöroloji hastası olan Feyzullah Kurt’a da ihtiyacı olan manüel tekerlekli sandalyeyi hediye etti.

06.09.2014 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hiçbir ücret almadan engelli vatandaşlara akülü ve manüel tekerlekli sandalye hediye eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, doğuştan nöroloji hastası olan Feyzullah Kurt'a da ihtiyacı olan manüel tekerlekli sandalyeyi hediye etti.

Almalı Mahallesi'nde ailesi ile birlikte yaşayan 1982 doğumlu Feyzullah Kurt'a Şahinbey Belediyesi Sosyal Market görevlileri tarafından tekerlekli sandalyesi evinde teslim edildi.

Kurt, doğuştan nöroloji hastası olduğunu belirterek, "Yürüyemediğim için dışarı çıkmakta zorlanıyordum. Sağ olsun Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu ihtiyacım olan tekerlekli sandalyeyi gönderdi. Artık rahat bir şekilde gezebileceğim. Başkanınıza ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

"Hepimiz bir engelli adayıyız" diyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, şunları söyledi:

"Göreve geldiğimiz günden bu yana engelli vatandaşlarımızın hep yanında olduk. Bu güne kadar 927 engelli vatandaşımıza ihtiyacına göre hiçbir ücret almadan akülü ve manüel tekerlekli sandalye hediye ettik. Bundan sonrada ihtiyacı olan vatandaşlarımıza bu yönde yardımcı olmaya devam edeceğiz. Feyzullah kardeşimizde bizden ihtiyacı olan tekerlekli sandalyeyi talep etmişti. Bizde hemen kardeşimizin bu isteğini yerine getirdik. Kendisine Allahtan acil şifalar diliyorum." - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tahmazoğlu Sevindirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement