Başkan Tarhan'a Öğrencilerden Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Tarhan'a Öğrencilerden Ziyaret

Başkan Tarhan\'a Öğrencilerden Ziyaret

Mezitli Muhittin Develi İlkokulu öğrencileri, Mezitli Belediye Başkanı Tarhan'ı ziyaret ederek, okul için geri dönüşüm konteyneri istedi.

19.04.2014 09:57  Güncelleme: 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mezitli Muhittin Develi İlkokulu 4-F sınıfı öğrencileri, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ı makamında ziyaret ederek, okul içerisine geri dönüşüm konteyneri konulmasını istediler.

Geri dönüşüm parçalarından oluşan kostümlerle Başkan Tarhan'ı ziyaret eden öğrenciler, geri dönüşüm konteyneri talebini dilekçeyle birlikte verdi. Dilekçeyi okuyan sınıf temsilcisi Elif Ceyda Keleş, "Bizler Muhittin Develi İlkokulu 4-F sınıfı öğrencileriyiz. Öncelikle yeni başladığınız Mezitli Belediye Başkanlığı görevinizde başarılar diliyoruz. Bizler çevre kirliliği konusunda duyarlı öğrenciler olarak geri dönüşümün ülke ekonomisine önemli bir katkısının olduğunun farkındayız. Bu yüzden okulumuza büyük bir geri dönüşüm kumbarasının kazandırılmasını istiyoruz. Bizlere bu konuda yardımcı olacağınızı düşünüyoruz. Okulumuza geri dönüşüm konteynerini belediyemiz tarafından yapılmasını saygılarımızla arz ederiz" dedi.

Duyarlı davranışlarından dolayı öğrencileri teker teker kutlayan Başkan Tarhan ise "Böylesi kampanya ve oluşumlara belediye olarak katkımız tabi ki olacak. Çocuklarımızın talepleri bizler için çok önemli. Dilekçe yazmalarına bile gerek yoktu. Söylemeleri yeterliydi. İstedikleri tüm talepleri değerlendireceğiz. Biz kent çapında kağıt, pil, plastik ve şişe gibi geri dönüşüm çalışmaları yapıyoruz ama bu yeterli olmuyor. Eğitim kurumlarımızın bu işe katkı vermeleri bizleri sevindirdi" diye konuştu.

Seçim çalışmaları sırasında söz verdiği 'Çocuk Meclisi'ni 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda hayata geçireceklerini de söyleyen Tarhan, "Çocuk Meclisi'mizi kuruyoruz. Bütün okullarımızdan temsilci alıp, okullarımızın ve öğrencilerimizin sorunlarını bu meclislerde öğrenmiş olacağız. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı'nda ise 'Gençlik Meclisi'ni hayata geçireceğiz" şeklinde konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tarhan'a Öğrencilerden Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement