Başkan Tarhan'dan Mersin İdman Yurdu'na Destek Çağrısı - Son Dakika
Yerel

Başkan Tarhan'dan Mersin İdman Yurdu'na Destek Çağrısı

Başkan Tarhan\'dan Mersin İdman Yurdu\'na Destek Çağrısı

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 9 Mayıs Cuma günü Orduspor ile play-off yarı final maçına çıkacak Mersin İdman Yurdu’na destek çağrısında bulundu.

07.05.2014 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 9 Mayıs Cuma günü Orduspor ile play-off yarı final maçına çıkacak Mersin İdman Yurdu'na destek çağrısında bulundu.

Başkan Tarhan, yazılı bir açıklama yaparak, Spor Toto Süper Lig yolunda play-off müsabakalarına kalan Mersin İdman Yurdu'na başarılar diledi. Cuma günü Orduspor ile karşılaşacak Mersin temsilcisi için herkesten destek isteyen Tarhan, "Bu kentte yaşayan her bir bireyin takımına sahip çıkması gerekiyor. Play-off yarı finalde 9 Mayıs Cuma günü Orduspor ile oynanacak müsabakaya Çamlıyayla'dan Anamur'a herkesin destek için stada gelmesini arzuluyorum. Futbolcularımıza sonsuz güveniyoruz. Onların yakaladığı bu başarı, play-off müsabakalarında da sürsün istiyoruz. Takım, şehir ve şehrin tüm dinamikleri kenetlenmeli. Takımımızın tekrar en üst ligde mücadele etmesi kentimiz için çok önemli bir olgudur. Bu anlamda böylesine önemli bir periyotta tüm halkımızı Mersin İdman Yurdu'nu yalnız bırakmamaya davet ediyorum" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tarhan'dan Mersin İdman Yurdu'na Destek Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement