Başkan Taşçı: "Millet, Hainlere 'Akıllı Olun' Diyor" - Son Dakika
Yerel

Başkan Taşçı: "Millet, Hainlere 'Akıllı Olun' Diyor"

Başkan Taşçı: "Millet, Hainlere \'Akıllı Olun\' Diyor"

Demokrasi nöbetlerinin, Türk milleti tarafından bütün vatan hainlerine ‘akıllı olun’ mesajı niteliğinde olduğunu söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Böyle asil bir milletin mensubu olmak gurur veriyor” dedi.

04.08.2016 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demokrasi nöbetlerinin, Türk milleti tarafından bütün vatan hainlerine 'akıllı olun' mesajı niteliğinde olduğunu söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Böyle asil bir milletin mensubu olmak gurur veriyor" dedi.

Atakum ilçesinde, 15 Temmuz hain darbe girişiminin ilk dakikalarında sokağa dökülen Atakumlular, demokrasi nöbetini kararlılıkla sürdürüyor. Atakum Belediyesi yanında kurulan Demokrasi Nöbeti alanında sabahın ilk ışıklarına kadar nöbet tutan vatandaşlar, Kur'an-ı Kerim tilavetleri, şiir dinletileri ve kahramanlık marşları eşliğinde nöbetlerinin başında duruyorlar.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın öncülüğünde gerçekleştirilen demokrasi nöbetleri Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, ilçedeki resmi kurumların yöneticileri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katılıyor. Demokrasi nöbetlerine vatandaşların azimli bir şekilde sahip çıktığını söyleyen Başkan Taşçı, "15 Temmuz gecesi sokaklara dökülen ve vatan hainlerine hadlerini bildirerek destan yazan milletimiz, demokrasi nöbetlerinde de aynı destanı sürdürüyor. Milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkan vatandaşlarımız, sadece bölücü terör örgütü FETÖ mensuplarına değil, tüm hain çetelere 'akıllı olun' mesajı veriyor. Ellerinde Türk bayraklarıyla 7'den 77'ye nöbette olan vatandaşlarımıza bakınca, böyle asil bir milletin mensubu olmaktan dolayı gurur duyuyorum" diye konuştu.

Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğine dikkat çeken ve kardeşlik ortamının devamlılığının önemli olduğunu kaydeden Başkan Taşçı, "Siyasi görüşlerini bir kenara bırakarak, vatan ve millet için kucaklaşan vatandaşlarımız, demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkıyor. Bu tablo bize güç veriyor, hainlere ise korku veriyor. Sağlanan bu birlik ve beraberliğin sürekliliği, ülkemize büyük kazanımlar sağlayacaktır. Birbirimizi daha sıkı kucaklamalıyız. Şimdi her zamankinden daha fazla kucaklaşma, birlik ve beraberlik içerisinde olma zamanıdır. Bu birliktelik bizi aydınlık yarınlara taşıyacak, ülkemizi daha da güçlendirecektir. Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bu noktada ortaya koyduğu tavır ve dik duruş, milletimiz için başlı başına bir güç kaynağıdır" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Taşçı: 'Millet, Hainlere 'Akıllı Olun' Diyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement