Başkan Taşdelen Berberlere İftar Verdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Taşdelen Berberlere İftar Verdi

Başkan Taşdelen Berberlere İftar Verdi

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ankara Berberler Esnaf Sanatkarlar Odası üyelerini Vedat Dalokay Nikah Salonu’nda düzenlediği iftarda ağırladı.

23.06.2016 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ankara Berberler Esnaf Sanatkarlar Odası üyelerini Vedat Dalokay Nikah Salonu'nda düzenlediği iftarda ağırladı.

Ramazan ayı nedeniyle ilçe genelinde dört mahallede iftar çadırı kurarak günde yaklaşık 4 bin 500 kişiye iftar veren Çankaya Belediyesi, sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarını da ağırlıyor. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Ankara Berberler Odası Başkanı Bayram Karakaş ile oda üyesi berberlerin katıldığı iftar davetine ev sahipliği yaptı. Vedat Dalokay Nikah Salonu'nda düzenlenen iftarda konuklarına seslenen ve ülkenin içinden geçtiği zor zamanları atlatabilmek için birlikte çalışmak gerektiğini söyleyen Taşdelen, "Biz Çankaya Belediyesi olarak ayrım yapmaksızın tüm vatandaşlara hizmet götürüyoruz. 940 bin Çankayalı'nın belediyesiyiz ve hiç kimseyi ötekileştirmeden çalışıyoruz" diye konuştu.

Berberlik ve kuaförlüğün emek yoğun meslekler olduğunu kaydeden Taşdelen, "Biz sizin helal para kazanmak için ne kadar çalıştığınızı biliyoruz. Bu nedenle piyasa dengesini bozacak fiyat politikalarıyla ruhsatsız çalışıp mesleğin saygınlığına gölge düşürenleri engellemeye yönelik denetimlerimizi sürdüreceğiz" dedi.

"BAŞKANIMIZ BİZİ DİNLİYOR VE BİZE CANDAN DAVRANIYOR"

Ankara Berberler Odası Başkanı Bayram Karakaş da, Çankaya Belediyesi ile verimli bir işbirliği yürüttüklerini söyleyerek, "Belediyemiz ve Başkanımız bizi dinliyor, bize candan davranıyor. Özellikle ruhsatsız berberlerin tespiti ve faaliyetten men edilmesi konusunda ciddi bir çaba harcıyorlar. Kendilerine hem bu çalışmaları için hem de bizi bu akşam ağırladıkları için çok teşekkür ediyorum" dedi.

İftara ayrıca CHP Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli, Çankaya Belediyesi Meclis Başkan Vekili Emre Çakır, CHP Grup Başkan Vekili Mustafa Yıldırım ve Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Nafiz Kaya'nın yanı sıra Fidanlık Mahallesi Muhtarı Cevriye Kara da katıldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Taşdelen Berberlere İftar Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement