Başkan Tekin'e Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Tekin'e Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

Başkan Tekin\'e Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

Alaplı ilçesinde, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, yeni seçilen Belediye Başkanı Nuri Tekin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

09.04.2014 18:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alaplı ilçesinde, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, yeni seçilen Belediye Başkanı Nuri Tekin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını alarak 3 Nisan 2014 Perşembe günü düzenlenen devir teslim töreniyle görevine başlayan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin'e kutlama ve hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Ziyaretçi akınına uğrayan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin'i sivil toplum kuruluşu yöneticileri, kişi ve kurumların temsilcileri ziyaret etti. Tekin'i kutlayan ziyaretçileri, başarı dileklerinde bulundular. Başkan Nuri Tekin de ziyaretçilere teşekkür ederek, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Alaplı halkının güvenine layık olabilmek için çalışacaklarını belirten Tekin, "İlk gün de söylediğimiz gibi biz rozetimizi çıkardık ve artık bize oy vereniyle, vermeyeniyle tüm Alaplı'nın belediye başkanıyız. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz ve bu sorumluluklarımızı yerine getirmek için de tüm gücümüzle çalışacağız. En büyük desteği de yine halkımızdan alacağız" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tekin'e Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement