Başkan Tırpan Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Tırpan Güven Tazeledi

Başkan Tırpan Güven Tazeledi

Petrol İş Sendikası Adıyaman Şube Başkanlığı Olağan Genel Kurulunda mevcut Başkan Ali Tırpan, tekrar başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

11.03.2017 23:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Petrol İş Sendikası Adıyaman Şube Başkanlığı Olağan Genel Kurulunda mevcut Başkan Ali Tırpan, tekrar başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Petrol İş Sendikası Adıyaman Şube Başkanlığı 7. Olağan Genel Kurulu sendikanın konferans salonunda gerçekleştirildi.

Petrol İş Sendikası Genel Başkanı Ali Ufuk Yaşar, Petrol İş Sendikası Genel Sekreteri Ahmet Kabaca, İzmir Şube Başkanı Gani Gündoğdu, Ankara Şube Başkanı Şuayip Gül, Bursa Başkanı Erhan Yakışan, Batma Şube Başkanı Şehmuz Kaygusuz ile çok sayıda sendika üyesi katıldı.

Mevcut Başkan Ali Tırpan ile Hacı Yusuf Doğan'ın kıyasıya mücadele ettiği seçimde mevcut Başkan Ali Tırpan yeniden başkan seçildi. 110 delegenin oy kullandığı başkanlık seçiminde Başkan Ali Tırpan 55, Hacı Yusuf Doğan ise 45 oy aldı.

55 oy alarak yeniden başkanlığa seçilen Başkan Ali Tırpan, "4 yıldan bu yana görev yapıyoruz yönetimimizle, temsilcilerimizle beraber. Yoğun bir dönem yaşadık. Başarılı olduğumuz örgütlenme çalışmalarımız var, başarısız olduğumuz örgütlenme çalışmalarımız var ve henüz devam eden örgütlenme çalışmalarımız var bunlardan da kısa süre içerisinde netice alacağımızı düşünüyoruz. Tabi üye sayımızın çoğunluğu Türkiye Petrollerinden oluşmakta bu son dört yılın diye biliriz ki tamamı Türkiye Petrollerinin özelleştirilmeye karşı bir mücadeleyle geçirdik, Zor bir 4 yıl oldu. 4 yıllık bir görev süremizi tamamladık ve bu görevde hatalarımızla, günahlarımızla, sevaplarımızla üye ve delegelerimizin karşısındayız. ve yeniden başkan seçildik. Bizler üyelerimize, delegelerimize ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tırpan Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement