Başkan Tiryaki Altındağlı Beylerle Sohbet Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Tiryaki Altındağlı Beylerle Sohbet Etti

Başkan Tiryaki Altındağlı Beylerle Sohbet Etti

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Şanlıurfa gezisine katılan Altıondağlı beylerle buluştu.

22.10.2015 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Şanlıurfa gezisine katılan Altıondağlı beylerle buluştu. Kültür gezilerinin önemini anlatan Başkan Tiryaki, huzurlu bir toplum oluşturmak için çocukların sanatla, edebiyatla ve sporla uğraşmalarının gerekli olduğunu bir kez daha tekrarladı.

Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programa Altınpark, Aydınlıkevler, Güneşevler, Karapürçek, Karapürçek, Başpınar, Yıldıztepe ve Zübeyde Hanım mahallelerinden gelen 500 kişi katıldı. Vatandaşlar, program öncesi Altındağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün hizmetlerini ve Altın Köy Açık Hava Müzesi'ni anlatan tanıtım filmini izledi. Başkan Veysel Tiryaki konuşmasında, kültür gezileri için ortaya atılan sokak dedikodularına asla kulak asılmamasını istedi. Bu gezilere büyük paralar harcamadıklarının altını çizen Tiryaki, sadece yerinde ve zamanında doğru adımlar attıklarını vurguladı. Başkan Tiryaki, kültür gezilerini çok cüzi fiyatlarla düzenlediklerini ve Türkiye'de borcu bulunmayan birkaç yerel idareden biri olduklarını kaydetti. Milli duyguların canlı tutulması adına bu gezileri düzenlediklerini ifade eden Tiryaki, "Bu gezilerden hiçbir beklentimiz yok. Kültür gezileri sayesinde bizden sonraki kuşaklar, kendileri gezmeyi öğrenmiş olacak" dedi.

ALTINDAĞ'DA GELECEK SAĞLAM TEMELLER ÜZERİNE KURULUYOR

Başkan Tiryaki, eğitimin üzerinde de durdu. Eğitimin sadece okulla sınırlı kalmaması gerektiğini vurgulayan Tiryaki, sosyal ve kültürel alanların bulunmadığı yerlerde kötü alışkanlıklar kazanılabileceğini söyledi. Başkan Tiryaki, en büyük sorunu madde bağımlılığı olarak belirledi ve sözlerini şöyle noktaladı:

"Çevrenin çocuk üzerinde büyük bir etkisi var. Biz, gençlerin daha iyi bir çevrede yetişmesi ve daha iyi eğitim görmesi için ne gerekiyorsa yapacağız. Gelişmiş ülkelerde çocuklar 6 yaşından itibaren yüzme havuzuna gidiyor. Bir toplumda kültür merkezleri, spor tesisleri yoksa çocukların oyun oynayabileceği alanlar bulunmuyorsa yanlış giden bir şeyler var demektir. Altındağ Belediyesi bu durumun önüne geçmek için önemli adımlar attı, atmaya da devam edecek." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tiryaki Altındağlı Beylerle Sohbet Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement