Başkan Toçoğlu AK Parti Karasu İlçe Teşkilatının Meclisine Katıldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Toçoğlu AK Parti Karasu İlçe Teşkilatının Meclisine Katıldı

Başkan Toçoğlu AK Parti Karasu İlçe Teşkilatının Meclisine Katıldı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Karasu İlçe Teşkilatı Haziran Ayı Olağan Danışma Meclisi Toplantısına katıldı.

22.06.2016 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Karasu İlçe Teşkilatı Haziran Ayı Olağan Danışma Meclisi Toplantısına katıldı.

İlçe teşkilat binasında gerçekleştirilen buluşmada Başkan Toçoğlu'nun yanı sıra, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, AK Parti Karasu İlçe Başkanı İshak Sarı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Basmacı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çindir, Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu, teşkilat mensupları ve çok sayıda partili yer aldı.

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Karasu İlçe Başkanı İshak Sarı, "Öncelikle Ramazan Ayının tüm İslam alemine hayırlı olmasını diliyorum. Karasu İlçe Başkanlığı olarak Ramazan Ayında geleneksel hale getirdiğimiz mahalle ziyaretlerimiz devam ediyor. Teşkilat çalışmalarımıza, hemşerilerimizle hemhal olmaya bir an dahi boşluk vermiyoruz. Ayrıca partimizin başlattığı ve halkımızın da siyasete olan ilgisini arttırıcı ve eğitici bir çalışma olan siyaset akademisi yeniden başlıyor. Sizleri de bekliyoruz" diye konuştu. Programda konuşan Mehmet İspiroğlu ise; "İlk olarak Ramazan Ayınızı tebrik ediyorum. Hem Büyükşehir Belediyemiz hem de ilçe belediyemizin çalışmaları ilçemizde aralıksız devam ediyor. Şehir merkezinde de yağmursuyu çalışmaları sürdürülüyor. İnşallah Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu'nun destekleri ile birlikte ilçemiz daha güzel bir hale dönüşecek. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Danışma Meclisi'nin hayırlara vesile olmasını dileyerek konuşmasına başlayan Başkan Toçoğlu, "Karasu'da çalışmalar hem Büyükşehir Belediyemiz hem de ilçe belediyemiz eliyle devam ediyor. Özellikle bu sıralar altyapısı yenilenen Kocaali'de asfalt çalışmalarımız var. Karasu için de programlarımızı yaptık. Belirlenen takvim dahilinde yol ile ilgili olan sorunları bir bir halletmiş olacağız" diye konuştu. Karasu'ya Sosyal Gelişim Merkezi (SGM) kazandıracaklarını da belirten Başkan Zeki Toçoğlu, "Bu dönem Karasu'da önemli bir projeyi daha hayata geçireceğiz. Sosyal Gelişim Merkezi için geçtiğimiz meclis toplantısında yerin devri gerçekleştirildi. Etüt projesinin de tamamlandığını söyleyebiliriz. Uygulama projesinin ardından Ekim ayı gibi projenin temelini atmış olacağız. Kadın, çocuk ve engellilerimize hizmet sunan çok yönlü bir merkezi Karasu'ya kazandıracağız. İlçe halkının ihtiyaçlarını karşılayacak çok önemli bir çalışma olacak" ifadelerini kullandı.

Başkan Toçoğlu sözlerinin devamında, "Cumhurbaşkanımızla kısa süre önce bir görüşmemiz oldu. Kendileri Eylül ayının ikinci yarısında Büyükşehir Belediyemizin yaklaşık 400 milyon liralık yatırımlarını hizmete açmaya gelecekler. Hamdolsun şehrimiz bir hizmet üssü haline geldi. Bu açılışlar vesilesi ile Sayın Cumhurbaşkanımız hemşerilerimizle hasbihal de edecekler. Karasu'dan da programımıza büyük bir katılım bekliyoruz. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızı şehrimizin adına yakışır bir şekilde karşılayacağız. Tüm Dünya'nın karşısında dimdik duran Cumhurbaşkanımızın yanında olduğumuzu göstermemiz gerekiyor. Büyük resme odaklanarak çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Toçoğlu AK Parti Karasu İlçe Teşkilatının Meclisine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement