Başkan Toçoğlu: "Birliğimiz Daim Olsun" - Son Dakika
Yerel

Başkan Toçoğlu: "Birliğimiz Daim Olsun"

Başkan Toçoğlu: "Birliğimiz Daim Olsun"

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sapanca iftarında konuşan Başkan Toçoğlu, “Hiçbir zaman dar, dayanışmadan uzak ve tekdüze hizmetlerin izleyicisi olmadık.

02.07.2014 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sapanca iftarında konuşan Başkan Toçoğlu, "Hiçbir zaman dar, dayanışmadan uzak ve tekdüze hizmetlerin izleyicisi olmadık. İlkeli siyaseti her zaman önceledik. El ele vererek kardeşlik coğrafyası şehrimizi daha ileri seviyelere taşıyacağız. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Mahallemde İftar Var' programları devam ediyor. Karapürçek'te başlayan buluşmalar, Sapanca'ya uzandı. Sapanca AVM önünde harılanan iftar sofralarına Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun yanı sıra, İl Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Salih Koşu, Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan, Sapanca Belediyesi Başkanı Aydın Yılmazer, Büyükşehir Bürokratları ile yüzlerce Sapancalı misafir oldu.

İstanbul İstoç Camii Başimamı, Dünya 1'incisi Bünyamin Topçuoğlu'nun Kur'anı Kerim tilaveti ile başlayan programın devamında okunan ezan ile tüm misafirler hep birlikte oruç açtı. İftar buluşmasına katılımlarından dolayı Sapancalılara teşekkür eden Başkan Toçoğlu, "Hiçbir zaman dar, dayanışmadan uzak ve tekdüze hizmetlerin izleyicisi olmadık. İlkeli siyaseti her zaman önceledik. Yeni Sakarya hedefine uygun olarak çalışmalarımızı hayata geçirdik. El ele vererek kardeşlik coğrafyası şehrimizi daha ileri seviyelere taşıyacağız. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Toçoğlu: 'Birliğimiz Daim Olsun' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement