Başkan Toçoğlu Dörtyol Sanayi Esnafı ile Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Toçoğlu Dörtyol Sanayi Esnafı ile Buluştu

Başkan Toçoğlu Dörtyol Sanayi Esnafı ile Buluştu

Atatürk Sanayi esnafı ile buluşan Başkan Toçoğlu; “Hükümetimizden aldığımız güçle yerel yönetimler olarak önemli projeleri şehrimize kazandırdık.

15.05.2015 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atatürk Sanayi esnafı ile buluşan Başkan Toçoğlu; "Hükümetimizden aldığımız güçle yerel yönetimler olarak önemli projeleri şehrimize kazandırdık. Yakalanan bu istikrar ortamının devam etmesi için hemşerilerimizin bir kez daha desteğini istiyoruz" ifadelerini kullanırken; Milletvekili Adayı Hacıeyüpoğlu, "Muhalefet boşa kürek çeke dursun biz milletimizle Yeni Türkiye yolculuğunda emin adımlarla ilerliyoruz. Her seçim döneminde olduğu gibi onlar konuşacak biz hayata geçireceğiz" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Dörtyol Sanayi esnafı ile bir araya geldi. AK Parti Sakarya Milletvekili Adayları Mustafa İsen ve Recep Hacıeyüpoğlu ile çok sayıda esnafın da yer aldığı toplantıda konuşan SESOB Başkanı Hasan Alişan, "Sanayi esnafımız ile her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde misafirlerimizi ağırlıyoruz. İlgi, alaka ve hoşgörü bizim teşkilatımız için önemlidir. Yerel yönetimlerimiz ile işbirliği içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Birtakım eksiklikler zaman zaman yaşanıyordu. Büyükşehir Belediye Başkanımızın destekleri ile sıkıntılarımız hafifledi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu her zaman bizimle" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Göreve başladığımız günden beri şehrimiz için hep birlikte çalışıyoruz. Her zaman ifade ediyorum; güçlü hizmet için Ankara'nın da güçlü olması gerekir. Biz koalisyon dönemlerinde de belediyecilik yaptık. O dönemleri bizler gibi sizler de biliyorsunuz. Hamdolsun AK Parti iktidarı ile artık her alanda yeni bir sayfa açtık. Ekonomi, eğitim, sağlık ve çevre alanlarında hükümetimiz önemli çalışmaları hayata geçirdi. Hükümetimizden aldığımız güçle yerel yönetimler olarak önemli projeleri şehrimize kazandırdık. Yakalanan bu istikrar ortamının devam etmesi için hemşerilerimizin bir kez daha desteğini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, "13 yıllık AK Parti iktidarında yapılan hizmetler ortada. Hükümetimizin desteğiyle artık belediyelerimiz yerelde önemli hizmetleri hayata geçiriyor. Muhalefet boşa kürek çeke dursun biz milletimizle Yeni Türkiye yolculuğunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu yolculukta Sakarya her zaman AK Parti'nin yanında oldu, AK Parti'ye her zaman sahip çıktı. Her seçim döneminde olduğu gibi onlar konuşacaklar biz ise hayata geçireceğiz. İnşallah ülkemizi, şehirlerimizin, Sakarya'mızın gelişimini sürdürmesi için 7 Haziran'da bir kez daha istikrardan yana olduğumuzu göstereceğiz" dedi. AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Mustafa İsen, "Sakarya'nın tanınması üzerine uzun süreden beri çalışmalar yapıyoruz. Önceden Doğu Marmara ile Anadolu'yu birbirine bağlayan Sakarya, şimdi ise Anadolu'nun ithalat ve ihracat kapısı olma yolunda hızla ilerliyor. Gelişen ve büyüyen Sakarya, esnafın da büyümesine imkan sağlayacaktır. Bizler de şehirlerimizdeki, ülkemizdeki dönüşüme göre hareket edeceğiz. İnşallah birlik ve beraberliğimizi koruyarak refahın daha yüksek olduğu Sakarya ve Türkiye için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Toçoğlu Dörtyol Sanayi Esnafı ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement