Başkan Toçoğlu, Hendek'te Bir Dizi Programlara Katıldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Toçoğlu, Hendek'te Bir Dizi Programlara Katıldı

Başkan Toçoğlu, Hendek\'te Bir Dizi Programlara Katıldı

Seçim çalışmalarına Hendek’te devam eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na katıldığı tüm etkinliklerde vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

19.02.2014 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim çalışmalarına Hendek'te devam eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'na katıldığı tüm etkinliklerde vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Programları kapsamında ilçe merkezleri ve köylerde vatandaşlarla bir araya gelen, STK ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Toçoğlu, Hendek'teydi. İlk olarak bölge muhtarları, mahalle temsilcileri, STK başkanları ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Hendek Belediye Başkanı Ali İnci daha sonra Başpınar Mahallesi esnafı ile bir araya geldi.

Hendek programı kapsamında AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları Teşkilatı'yla da bir toplantı düzenleyen Başkan Toçoğlu, daha sonra Hendek Küçük Sanayi esnafı ile buluştu, yapımı devam eden Rasim Paşa Camii ile ilgili Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'den bilgi aldı. Kapalı Pazaryeri esnafına hayırlı işler dileyen, AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı üyeleri ile düzenlenen toplantıya katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, son olarak seçim irtibat bürosu açılışına katıldı. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinge vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Programda ilk söz alan AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, daha güçlü bir Türkiye, daha güçlü bir Sakarya ve daha güçlü bir Hendek için 30 Mart yerel seçimlerinde alınabilecek en yüksek oyu almayı hedeflediklerini belirtti. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ise, hayata geçirilen hizmetleri anlatarak yerel seçimlerde almak istedikleri oy oranını açıkladı. İnci, "Milletimizin teveccühü ile inşallah Hendek'te yüzde 85 oy alacağız ve Sayın Başbakanımıza Hendek'ten en güçlü desteği vereceğiz" diye konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Son on iki yılda AK Parti belediyeciliği ile tüm ilçelerimiz, şehrimiz ayağa kalktı. Vatandaşlarımızın huzurla yaşadıkları, daha yaşanabilir bir şehir oluşturmak için çalışıyoruz. Hamdolsun milletimiz de bizlere büyük destek veriyor. Milletimizin bize verdiği güvenle bu günlere kadar geldik inşallah bu yerel seçimlerde de vatandaşlarımızdan büyük destek alacak ve ak hizmetleri hayata geçirmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Başkan Toçoğlu, "Köylerimizde soğuk asfalt dönemini kapattık. Köy ve grup yollarına sıcak asfalt atıyoruz. Hendek Bölgesinden de vatandaşlarımızın talepleri oldu. Ormanköy ile Soğuksu Köyü arasındaki grup yoluna sıcak asfalt attık. Yeşilyurt'a Sapanca Gölü'nden temin edilen birinci sınıf içmesuyunu ulaştırdık. 7 buçuk Milyon TL'lik yatırımla 43 kilometre isale hattı döşedik ve içmesuyu arıtma tesisi inşa ettik. Yerel seçimlerin ardından Büyükşehir Yasası yürürlüğe girecek. Tüm şehir sınırlarına Büyükşehir'in güçlü hizmet eli uzanacak. Bizim şölenimiz seçimdir, sandıktır. İnşallah 30 Mart yerel seçimlerinde de milletimizin büyük desteğiyle, en yüksek oyu alacağız" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ve AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu vatandaşları selamladı, ardından seçim irtibat bürosunun açılışı gerçekleştirildi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Toçoğlu, Hendek'te Bir Dizi Programlara Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement