Başkan Toçoğlu Karacasu Park'ta İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Başkan Toçoğlu Karacasu Park'ta İncelemelerde Bulundu

Başkan Toçoğlu Karacasu Park\'ta İncelemelerde Bulundu

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı’da inşa çalışmaları devam eden Karacasu Park Projesi’nde incelemelerde bulundu.

08.05.2016 18:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı'da inşa çalışmaları devam eden Karacasu Park Projesi'nde incelemelerde bulundu.

Beraberinde Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan, Akyazı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak ve AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Feyzi Bora ile şantiye bölgesini gezen Toçoğlu, proje ekibinden yeni yaşam alanında gelinen son nokta ile ilgili bilgiler aldı. Akyazı'da 14 dönümlük alanda örnek bir sosyal projeyi hayata geçirdiklerini belirten Başkan Toçoğlu, "Akyazı bizim her daim yanımızda olan bir ilçemiz. Akyazılı kardeşlerimiz bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemediler. Biz de gerek Büyükşehir gerekse de Akyazı Belediyemizle ilçemize değer katacak projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Karacasu Park Projesi de birçok alana yayılan hizmetlerimiz arasında önemli bir yer tutacak yatırım olma özelliği taşıyor. İnşallah bu alandaki çalışmalarımız kısa süre içerisinde tamamlanacak ve projeyi yazın hemşerilerimizin kullanımına sunacağız" diye konuştu. Proje ile ilgili de bilgiler veren Toçoğlu, "İçerisinde kültür merkezi, kafeterya, otopark, dinlenme ve spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları ile diğer alanların bulunacağı modern bir tesisi ilçemize kazandırıyoruz. Geldiğimiz noktada kaba inşaat işlemlerinin yüzde 70'lik kısmı tamamlandı. Kültür Merkezi'nde dış cephe kaplama çalışmaları da sonlanmak üzere. Burada geniş bir yeşillendirme çalışması da yapacağız. Sahip olduğu sosyal donatı alanları ve yemyeşil bölgeleriyle Akyazılı kardeşlerimiz bu parkta huzur içerisinde hoşça vakit geçirecekler" şeklinde konuştu.

Çalışmada gelinen son nokta ile ilgili ayrıntıları paylaşan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar ise, "Kültür Merkezi'nde şuan iç kısım ince işçilik işlemleri devam ediyor. Oyun parkları alana monte edildi. Yürüyüş yollarında ekiplerimizin çalışmaları sürmekte. Bir yandan Kültür Merkezi'nde artık son işlemler yapılırken; diğer yandan diğer alanlarda çalışmalarımız sürdürülüyor. İnşallah ekiplerimizin çalışmaları en kısa süre içerisinde sonlanacak. Akyazı'ya hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Toçoğlu Karacasu Park'ta İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement