Başkan Toçoğlu Kardeşlik İftarına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Toçoğlu Kardeşlik İftarına Katıldı

Başkan Toçoğlu Kardeşlik İftarına Katıldı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ‘Dünya Yetimler Günü’ münasebetiyle düzenlenen Kardeşlik İftarı’na katıldı.

21.06.2016 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 'Dünya Yetimler Günü' münasebetiyle düzenlenen Kardeşlik İftarı'na katıldı.

İHH ve Yöçeyder işbirliği ile Reisoğlu Restoran'da gerçekleştirilen buluşmada Başkan Toçoğlu'nun yanı sıra, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, STK Temsilcileri, çocuklar ve vatandaşlar yer aldı. Program İhsaniye Camii İmam Hatibi Suat Tekeoğlu'nun Kur'anı Kerim tilaveti ile başladı. İftar yemeğinin ardından yapılan duanın ardından konuşan Başkan Toçoğlu, "Ramazanın rahmet, şefkat ve merhamet ruhuna uygun olarak bu akşam sizlerle birlikte olmaktan duyduğum memnuniyeti öncelikle dile getirmek istiyorum. En bereketli sofralar inanıyorum ki bu sofralardır. Allah'ın rahmeti de bu gönül sofralarının üzerine olsun inşallah" diye konuştu.

Başkan Zeki Toçoğlu konuşmasının devamında, "İslam dünyasının yüreğinin yandığı, yüz binlerce kardeşimizin mağdur edildiği çok çetin günlerden geçiyoruz. İnsanlıktan nasibini almamış merhametsiz yüreklerin, çocukların dahi gözünü kırpmadan canına kastettiği zor zamanlar yaşıyoruz. İnsanın yüreğinin kaldıramayacağı bu vahşete neden olan herkesi Allah'ın adaletine havale ediyoruz. Zulümle abad olunmayacağı ilahi hakikatine hepimiz yürekten iman ediyoruz. Bu mübarek Ramazan ayı münasebetiyle duamız yeryüzünün bütün mazlumlarının bir an önce kurtuluşa ermeleridir. Bu konuda bizler elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Tek bir evladımızın dahi burnunun kanamayacağı güne kadar da İslam Coğrafyasının en uzak noktalarına kadar yardımlarımızı ulaştırmaya devam edeceğiz. Allah bizi rahmetten, merhametten, şefkatten yetim bırakmasın. Ümmet coğrafyamızda dökülen gözyaşlarının tez zamanda son bulmasını nasip etsin" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Toçoğlu Kardeşlik İftarına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement