Başkan Toçoğlu: "Kaynarca'nın İçmesuyu Projesinin İhalesini Tamamlandı" - Son Dakika
Yerel

Başkan Toçoğlu: "Kaynarca'nın İçmesuyu Projesinin İhalesini Tamamlandı"

Başkan Toçoğlu: "Kaynarca\'nın İçmesuyu Projesinin İhalesini Tamamlandı"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kaynarca’da hayata geçirilecek yeni içmesuyu projesinin ihalesinin tamamlandığını açıkladı.

18.01.2016 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kaynarca'da hayata geçirilecek yeni içmesuyu projesinin ihalesinin tamamlandığını açıkladı. Proje ile ilgili SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş'ten bilgiler alan Başkan Toçoğlu, "Şehrimizin tüm mahallelerini birinci sınıf içmesuyu ile buluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Kaynarca ilçemizde önemli çalışmaları hayata geçirmiştik. 32 kilometre hat döşeyerek Sapanca Gölü'nden temin edilen ve en ileri teknoloji ile arıtılan birinci sınıf içmesuyunu ilçemize ulaştırdık" diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi'nin ilçede birçok yatırımı hayata geçirdiğini de belirten Toçoğlu, "Hemşerilerimizin içmesuyu geleceğini güvence altına almak için 16 ilçemizin tamamındaki yatırımlarımıza ara vermeden devam ediyoruz. İhalesini tamamlanan Kaynarca Muhtelif Yerler İçmesuyu İnşaatı Projesi kapsamında 45 kilometrelik içmesuyu hattı ve 6 içmesuyu deposu inşa edeceğiz. Projemizin ilçemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu projeyle Kaynarca'nın tüm mahallelerine Sapanca Gölü'nden temin ettiğimiz birinci sınıf içmesuyunu ulaştıracağız. Bölgede inşa edeceğimiz 45 kilometrelik içmesuyu hattı ve 6 içmesuyu deposu ile 41 mahallemizde zaman zaman yaşanan bulanıklık ve su yetersizliğine son vermiş olacağız. Projemizin ihalesi tamamlandı. Bölgeye Sapanca Gölü'nden temin ettiğimiz ve en ileri teknolojiye sahip tesislerde arıtılan, birinci sınıf, kaliteli ve sağlıklı içmesuyu ulaşacak. Kısa süre içerisinde çalışmalarımıza başlıyoruz" diye konuştu.

Hayata geçirilecek yeni projeden yararlanacak mahalleler ise şöyle: Kaynarca İçmesuyu Projesi'nden Karamanlar, Kayacık, Kırktepe, Küçük Kaynarca, Osmanlı, Sarıbeyli, Uğurlu, Kertil, Şeyhtımarı, Gaziler, Gölce, Yeniçam, Topçu, Akbaşlı, Eğrioğlu, Güven, Arifağa, Başoğlu, Karaçalı, Birlik, İşaret, Kulaklı, Ortaköy, Uzakkışla, Duduköy, Kalburcu, Müezzinler, Okçular, Taşoluk- Kadıköy, Sabırlı, Turnalı, Ziamet, Cebek, İmamlar, Kızılcıklı, Küçük Kışla, Ömerağa, Uzunalan, Kızılcaali, Söğütlü Sıraköy ve Ferizli Hocaoğlu Mahalleleri. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Toçoğlu: 'Kaynarca'nın İçmesuyu Projesinin İhalesini Tamamlandı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement