Başkan Toçoğlu, Muhtarlar Buluşması'na Katıldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Toçoğlu, Muhtarlar Buluşması'na Katıldı

Başkan Toçoğlu, Muhtarlar Buluşması\'na Katıldı

Muhtarlar Buluşması’nda konuşan Başkan Toçoğlu, “Birlik ve beraberlik içerisinde bir 5 yılı daha geride bıraktık. Muhtarlarımızın taleplerini ciddiye aldık, değerlendirdik.

25.06.2014 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muhtarlar Buluşması'nda konuşan Başkan Toçoğlu, "Birlik ve beraberlik içerisinde bir 5 yılı daha geride bıraktık. Muhtarlarımızın taleplerini ciddiye aldık, değerlendirdik. Ortak akıl ile istekleri yerine getirmeye çalıştık. İnşallah karşılıklı iyi niyet devam ettiği sürece birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Sakarya Muhtarlar Buluşması'nda 5 yıllık görevini başarı ile tamamlayan ve göreve yeni başlayan muhtarlar bir araya geldi. Reisoğlu Tesisleri'nde gerçekleştirilen programa Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun yanı sıra, Vali Yardımcıları Lütfullah Gürsoy, Şakir Özdikici ve Recep Uzal, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, Jandarma Alay Komutanı Albay Adnan Şimşiroğlu, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem ile çok sayıda muhtar katıldı.

Programın açılış konuşmasında söz alan Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem, "Sakarya Muhtarlar Derneği Sakarya'da ilklerin öncüsüdür. İlkleri hayata geçirmemizde Valilik, Büyükşehir ve ilçe belediyelerimizin büyük desteklerini aldık. Derneğimiz kapsamında yer alan Arifiye, Erenler, Serdivan ve Adapazarı'ndaki tüm muhtarlarımıza ilçe belediyelerimizin katkılarıyla muhtarlık hizmet binaları kazandırıldı, eksiksiz olarak bilgisayarları teslim edildi" ifadelerini kullandı. Erdem, "SEMOS programının Türkiye'de bir ilk olması bize büyük gurur veriyor. Büyükşehir Belediyemizin bu projenin uygulanabilir olmasında çok büyük desteği oldu. Proje kapsamında Büyükşehir Belediyemiz, 2012 yılında, 311 muhtarımıza bilgisayar ve yazıcılarını teslim etti. Yeni dönemde de 358 bilgisayar ve yazıcı yine Büyükşehir Belediyemiz tarafından muhtarlarımızın hizmetine sunulacak. Kent Park'ta Muhtarlar Derneği hizmet binası arazisinin tesisi konusunda da Büyükşehir'den ciddi destek gördük. Tüm destekleri için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu'na teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan Toçoğlu ise, "Birlik ve beraberlik içerisinde bir 5 yılı daha geride bıraktık. Muhtarlarımızla bu zamana kadar hizmet ortağı olarak çalıştık. Muhtarlarımızın taleplerini ciddiye aldık, değerlendirdik. Ortak akıl ile istekleri yerine getirmeye çalıştık. Başarılı bir hizmet dönemi geçirdik. İnşallah karşılıklı iyi niyet devam ettiği sürece birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

SEMOS programı ile şehrin her köşesine ulaşabilirliği daha kolay hale getirdiklerinin altını çizen Başkan Toçoğlu," Büyükşehir sınırlarına yeni katılan mahalle muhtarlarımızın da kısa süre içerisinde bilgisayar ve yazıcılarını teslim edeceğiz. Bu şekilde şehrimizin her köşesine muhtarlarımızla birlikte hizmet ulaştıracağız. Göreve yeni gelen muhtarlarımızı tebrik ediyorum. Allah utandırmasın. Görevini devreden muhtarlarımıza da sağlıklı bir ömür temenni ediyorum. Hizmetleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 5 yıllık muhtarlık görevini başarı ile tamamlayarak, görevlerini devreden muhtarlara teşekkür plaketlerini takdim etti. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Toçoğlu, Muhtarlar Buluşması'na Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement