Başkan Toçoğlu'ndan Karasu'ya Su Müjdesi - Son Dakika
Yerel

Başkan Toçoğlu'ndan Karasu'ya Su Müjdesi

Başkan Toçoğlu\'ndan Karasu\'ya Su Müjdesi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Karasu’da yoğun bir program gerçekleştirdi.

04.02.2014 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Karasu'da yoğun bir program gerçekleştirdi.

İlk olarak AK Parti Karasu İlçe Başkanlığını ziyaret eden Başkan Toçoğlu ardından AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ile birlikte Karasu Belediyesi'ni ziyaret etti. Ziyarette Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Limandere Belediye Başkanı Hüdaver Ağun, AK Parti Karasu İlçe Başkanı İshak Sarı hazır bulundu. Ziyaretin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile birlikte belediye başkanları ve AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

17 Ağustos, Mevlana, Plaj Caddesi esnaflarını ziyaret ederek hayırlı işler dileyen Başkan Toçoğlu, Plaj Caddesi üzerinde hizmete giren Şen Park çocuk oyun parkının açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından programına devam eden Başkan Toçoğlu, Şoförler odası, Ziraat Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret etti. Karasu'da yoğun bir program gerçekleştiren Başkan Toçoğlu, Kapalı Pazar yerindeki esnafları ziyaret ettikten sonra akşam saatlerinde AK Parti Karasu İlçe Teşkilatı'nda bölge muhtarları ile toplantı gerçekleştirdi. Toplantı sonrasında AK Parti Karasu Kabakoz Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu açılışı düzenlendi.

Seçim İrtibat Bürosu açılışında söz alan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Gün boyu gerçekleşen programımızda Karasu'da çok büyük bir ilgi ile karşılandık. Bütün esnaf kardeşlerime, Karasu'lu hemşerilerime teşekkür ediyorum. Sizin güveninizi boşa çıkarmamaya, çok çalışarak sizlerin başını dik tutmaya devam edeceğiz. Artık Karasu'da, yeni bir dönem başlıyor. Büyükşehir Belediyesi'nin güçlü hizmet elinin uzanacağı döneme giriyoruz. Bundan sonra inşallah Karasu'nun kanalizasyon hizmetleri, su hizmetleri, mezarlık, itfaiye ve ulaşım hizmetleri Büyükşehir tarafından yürütülecek. Bu yüklerden kurtulmuş Karasu Belediyesi de sizin hayatınızı kolaylaştırmak için daha fazla hizmet getirecek" şeklinde konuştu.

Konuşmasının devamında Karasu'nun büyükşehir sınırlarına dahil olmasının ardından ilçede SASKİ'nin çalışmalara başlayacağını ve köylerdeki bulanma ve su yetmezliği sorununun ortadan kaldırılacağının altını çizen Başkan Toçoğlu, "Hendek Yeşilyurt Bölgesi'ne, Kaynarca'ya, Karapürçek ve Sapanca Muradiye'ye, şehrin dört bir yanına Sapanca Gölü'nden temin edilen birinci sınıf içmesuyunu ulaştırıyoruz. Arıtma Tesisleri, su depoları ve isale hatları ile şehrimizin içmesuyu geleceğini garanti altına alıyoruz. İnşallah seçimlerin ardından Karasu da Büyükşehir sınırlarına dahil olacak, kısa süre içerisinde arıtma tesisine kavuşacak. Karasu'da su sıkıntısı yaşanan bölgelere birinci sınıf kaliteli içmesuyu ulaştıracağız. Biz sizleri mahcup etmedik, bundan sonra mahcup etmeyeceğiz. İnşallah 30 Mart günü, sandıklardan daha da güçlü çıkarak geleceğimize sahip çıktığımızı göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Limandere Belediye Başkanı Hüdaver Ağun, Darıçayırı Belediye Başkanı Ahmet Başaran, AK Parti Karasu İlçe Başkanı İshak Sarı, meydanı dolduran kalabalığı selamladıktan sonra Kabakoz Mahallesi seçim irtibat bürosu açılışını gerçekleştirdi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Toçoğlu'ndan Karasu'ya Su Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement