Başkan Toçoğlu: "Şampiyonluk Turunu Sakaryaspor Atacak" - Son Dakika
Yerel

Başkan Toçoğlu: "Şampiyonluk Turunu Sakaryaspor Atacak"

Başkan Toçoğlu: "Şampiyonluk Turunu Sakaryaspor Atacak"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakaryaspor’un son haftalarda yaşadığı puan kayıpları ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

03.03.2015 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakaryaspor'un son haftalarda yaşadığı puan kayıpları ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Başkan Toçoğlu, "Sakaryaspor'da yaşanan gelişmeleri takip ediyoruz. Kulüp Başkanımızla görüşerek süreçle ilgili olarak bilgi aldım. Sakaryaspor'un tek hedefi bir üst lige çıkmak. Bu konuda nasıl bir mücadele verdiğimiz ortada. Bu hedeften sapma söz konusu değil" diye konuştu.

Başkan Toçoğlu açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi; "Yaşanan puan kayıplarına hepimiz çok üzüldük. Gereken önlemlerin alınacağına inanıyorum. Şehir Sakaryaspor'un şampiyonluğuna inandı. Bu havanın sürmesi gerektiğini düşünüyorum. İnşallah sezon sonu şampiyonluk turunu biz atacağız. Sakaryaspor'la ilgili son zamanlarda özlenen bir hava oluştu. Bunun şampiyonlukla taçlanması en büyük dileğimizdir" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Toçoğlu: 'Şampiyonluk Turunu Sakaryaspor Atacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement