Başkan Toçoğlu Sanayi Yatırımları İçin Konuştu; "Sakarya'nın Zihin Devrimini Gerçekleştirdik" - Son Dakika
Yerel

Başkan Toçoğlu Sanayi Yatırımları İçin Konuştu; "Sakarya'nın Zihin Devrimini Gerçekleştirdik"

Başkan Toçoğlu Sanayi Yatırımları İçin Konuştu; "Sakarya\'nın Zihin Devrimini Gerçekleştirdik"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile şehir genelinde hayata geçirilen yatırımları değerlendirdi.

17.03.2015 19:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile şehir genelinde hayata geçirilen yatırımları değerlendirdi. SATSO Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen programda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Zafer Poyraz ve OSB (Organize Sanayi Bölgesi) Genel Müdürleri de yer aldı.

ZİHİN DEVRİMİNİ TAMAMLADIK

Tüm aktörler ile Sakarya'nın geleceğini inşa ettiklerini ifade eden Başkan Zeki Toçoğlu, "Büyükşehir ve ilçe belediyelerimiz, SATSO, üniversite ve diğer aktörlerimiz eliyle Sakarya'nın gelecek vizyonunu yakından ilgilendiren önemli adımlar atıyoruz. Sakarya'da her alanda bir değişim ve gelişim yaşanıyor. Şehrin ekonomik göstergelerinde elde ettiğimiz başarılı istatistik, hayata geçirilen projeler ve planlanan yeni yatırımlar şehrimizde yakaladığımız uyumun tezahürüdür. Hamdolsun artık tüm aktörleri ile zihin devrimini tamamlamış bir Sakarya var" diye konuştu.

İSTİHDAMA OLUMLU ADIMLAR

Büyükşehir ve ilçe belediyeleri, SATSO ve üniversite işbirliği ile bugüne kadar 7 OSB'de çalışmaların tamamladığına da dikkat çeken Başkan Toçoğlu, Söğütlü ve Adapazarı Karma OSB'ler ile ilgili de müjdeyi verdi. Toçoğlu, "Biz sanayinin yanı sıra, tarımsal hassasiyete de önem verdiğimizi her fırsatta ifade ediyoruz. Bu konudaki tavrımız bellidir. İnşa edilen OSB'ler ve çalışmaların başladığı yeni sanayi bölgeleri ile istihdama yönelik ciddi bir mesafe almış olacağız" ifadelerini kullandı.

KATMA DEĞER SAĞLAYACAĞIZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; "Şehrimizde her alanda olumlu sonuçlarını hissettiğimiz güzel bir uyum yakaladık. Bu birliktelik ile Sakarya hızla büyümeye devam edecek. Bunun yanı sıra, şehrimize katma değer sağlayacak yenilikçi projeleri de hayata geçireceğiz. Bu konuda yoğun bir yatırım talebi de söz konusu. İnşallah önümüzdeki süreçte Sakarya'ya katma değer sağlayacak dev yatırımları da şehrimize kazandıracağız" dedi.

BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

Başkan Toçoğlu'nun ardından söz alan SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul ise, "Değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız da ifade ettiler; biz Sakarya'nın geleceğini birlikte inşa ediyoruz. Birlikte güçlü olduğumuzun farkındayız. Bugüne kadar Büyükşehir Belediyemiz ile şehrimiz sanayi geleceğini yakından ilgilendiren önemli hizmetlere imza attık. Çevresel etkenleri de göz önünde bulundurarak zamanın ruhunu uygun, teknolojik altyapısı güçlü yatırımları şehrimize kazandırıyoruz. Bu konudaki kararlı duruşumuz devam edecek" dedi.

SAKARYA'NIN YILDIZI PARLIYOR

Son dönemdeki gelişmeler ile birlikte Sakarya'nın bölgesinde yıldızı parlayan bir şehir olduğunun da altını çizen Kösemusul açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı; "Sakarya gerek coğrafi özellikleri gerekse de sahip olduğu avantajları ile bölgesinin ticaret ve sanayi üslerinden biri olmaya aday bir şehir. Yeni gelişmeler de bu iddiamızı doğruluyor. Yerli üretimde Sakarya Türkiye'nin adeta lokomotifi olacak. Şehrimizin her sektördeki bu olumlu göstergesini birlik ve beraberliğimiz ile geleceğe taşıyacağız." Şeklinde konuştu - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Toçoğlu Sanayi Yatırımları İçin Konuştu; 'Sakarya'nın Zihin Devrimini Gerçekleştirdik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement