Başkan Toçoğlu Tebriklere Akyazı'dan Başladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Toçoğlu Tebriklere Akyazı'dan Başladı

Başkan Toçoğlu Tebriklere Akyazı\'dan Başladı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 1 Kasım seçimlerinde yüzde 78 oy alarak rekor kıran Akyazı’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

02.11.2015 18:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 1 Kasım seçimlerinde yüzde 78 oy alarak rekor kıran Akyazı'da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Akyazı Belediyesi ve AK Parti Akyazı İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Başkan Toçoğlu'na SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş ve Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan da eşlik etti. 1 Kasım seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Toçoğlu, daha fazla çalışarak gösterilen güveni boşa çıkarmamaları gerektiğini belirtti.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan yaptığı, "Büyükşehir Belediye Başkanımız ile ilçemizde birçok yatırım gerçekleştiriyoruz. Akyazı 1 Kasım seçimlerinde yüzde 78 oy aldı ve bir zafere imza attı. 1 Kasım seçimleri ile Türkiye, Sakarya ve Akyazı kazandı. İlçe teşkilatımıza, gençlik ve kadın kollarımıza ve meclis üyelerimize tüm çalışmaları için teşekkür ediyoruz. İnşallah Akyazı'da hizmetlerimiz devam edecek. Akyazımızın geleceğini güvence altına almak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 1 Kasım seçimlerinin hayırlı olmasını temenni eden Başkan Toçoğlu, "Zor bir süreçten geçtik. Hamdolsun milletimizin feraseti ile bu zor süreci alnımızın akıyla atlattık. Hem ülkemizin içerisinde bulunduğu durum hem de coğrafyamızın çektiği sıkıntılar bizim seçimimizi daha da önemli hale getirmişti. Akyazı bu anlamda bize çok önemli bir destek verdi. Sakarya'da ki en iyi sonucu elde etti. Milletimizin bizlere verdiği önemli sorumluluğu yerine getirmek ve bunun karşılığını vermek için daha fazla çalışmamız gerekiyor. Bu yüzden birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Başkan Toçoğlu konuşmalarının devamında, "Akyazı Sakarya'da AK Parti'ye her zaman güçlü bir destek veriyor. Bu oy oranının alınmasına vesile olan teşkilatlarımız, belediyelerimiz, muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve diğer partilerden bize destek verenlere şükranlarımızı sunuyorum. İnşallah halkımızın verdiği desteğin karşılığını hizmet olarak sunmaya devam edeceğiz. Akyazı bunu fazlasıyla hak ediyor. Bildiğiniz gibi Akyazı'da Büyükşehir olarak önemli çalışmalarımız var. İnşallah bundan sonra da devam edecek" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Toçoğlu Tebriklere Akyazı'dan Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement