Başkan Toçoğlu, Yedirenk Dünya Öğrenci Topluluğu Üyeleri ile İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Toçoğlu, Yedirenk Dünya Öğrenci Topluluğu Üyeleri ile İftarda Bir Araya Geldi

Başkan Toçoğlu, Yedirenk Dünya Öğrenci Topluluğu Üyeleri ile İftarda Bir Araya Geldi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yedirenk Dünya Öğrenci Topluluğu üyeleri ile düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

26.06.2015 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yedirenk Dünya Öğrenci Topluluğu üyeleri ile düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Kent Park Kafe'de gerçekleştirilen buluşmada Başkan Toçoğlu'nun yanı sıra, Somali, Arnavutluk, Kırgızistan, Filistin, Çad ve Gana gibi ülkelerinden Sakarya'ya üniversite okumak için gelen birçok yabancı öğrenci yer aldı. Programda Ramazan Ayı'nın İslam alemine bereket ve huzur getirmesini temenni eden Başkan Toçoğlu, dünyanın dört bir yanından Sakarya'ya okumak için gelen öğrencilerin şehrin misafiri olduklarını vurguladı.

Ramazan'ın birlik ve kardeşliğin güçlendiği ay olduğunu ifade eden Toçoğlu, "Dünya'nın dört bir yanından şehrimize gelen öğrencilere gönüllü rehberlik hizmeti sunan Yedirenk Dünya Öğrenci Topluluğunun çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Farklı kültür ve anlayıştan gelen gençlerin birbiriyle tanışması ve kaynaşmasına zemin hazırlayan güzel birliktelikler yaşanıyor. Yedirenk Dünya Öğrenci Topluluğu'nu yapmış olduğu hizmetlerden ötürü tebrik diyorum" diye konuştu.

Çeşitli ülkelerden şehrimize eğitim almak için gelen misafir öğrencilerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduklarını da belirten Başkan Toçoğlu, "Ramazan Ayı mağrifet ayıdır. Ramazan Ayı'nın gönül coğrafyamıza barış, mutluluk ve esenlik getirmesi için dua ediyoruz. Allah birliğimizi daim kılsın. Mübarek Ramazan Ayı vesilesiyle dünyanın dört bir yanında akan kan ve gözyaşının sona ermesini diliyoruz. İnşallah Arakan, Filistin, Suriye, Mısır, Afganistan, Yemen ve tüm mazlum coğrafyalarda sıkıntı yaşayan kardeşlerimiz en yakın zamanda felaha erecekler" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Toçoğlu, Yedirenk Dünya Öğrenci Topluluğu Üyeleri ile İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement