Başkan Togar'dan TBMM'de Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Başkan Togar'dan TBMM'de Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Togar\'dan TBMM\'de Hayırlı Olsun Ziyareti

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ve AK Parti Samsun Milletvekillerini TBMM’deki makamlarında ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu.

26.11.2015 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ve AK Parti Samsun Milletvekillerini TBMM'deki makamlarında ziyaret ederek, 'hayırlı olsun' temennisinde bulundu.

Başkan Togar, Gençlik Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ile AK Parti Samsun Milletvekillerini TBMM'deki makamlarında ziyaret etti. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, "2 Kasım genel seçimlerinin ardından milletimizin takdiri ile AK Parti'nin tekrar tek başına iktidar olması ve kabinenin kurulmasının ardından Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç ile Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan ve Milletvekillerimizi Meclis'teki makamlarında ziyaret edip, hayırlı olsun temennilerinde bulunduk. Ayrıca vekillerimiz ile Samsun ve ilçemize yapılacak yatırımlar, projeler ve gelişmeler hakkında sohbet edip bilgi alışverişinde de bulunduk. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç, ilçemizde yapılan yatırımların yakından takipçisi olduğunu dile getirerek özellikle proje aşaması biten yatırımların bir an önce tamamlanması için talimatlarda bulundu. Bakanımız ilçemizde yeri ve zemin etüdü tamamlanan ve projeleri biten Tekkeköy Gençlik Merkezi'nin de bir an önce ilçeye kazandırılacağı müjdesini verdi. Ayrıca Bakanımıza Büyüklü Mahallemize kazandırmış olduğu ve her adımında takipçisi olduğu Büyüklü Anadolu Lisesi inşaatı hakkında da bilgiler sunduk. Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcı Çiğdem Karaaslan ve vekillerimize ülkemiz ve ilimiz adına yapacakları çalışmalarda başarılar dilerim" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Togar'dan TBMM'de Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement