Başkan Togar "Saklı Bahçe"Yi Tanıttı - Son Dakika
Yerel

Başkan Togar "Saklı Bahçe"Yi Tanıttı

Başkan Togar "Saklı Bahçe"Yi Tanıttı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı tarafından her ay geleneksel olarak düzenlenen kahvaltı programına Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, yeni hizmete sundukları “Saklı Bahçe” tesisinde ev sahipliği yaptı.

30.09.2016 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı tarafından her ay geleneksel olarak düzenlenen kahvaltı programına Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, yeni hizmete sundukları "Saklı Bahçe" tesisinde ev sahipliği yaptı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz tarafından geleneksel hale getirilen ve her ay farklı mekanlarda gerçekleştirilen kahvaltı programına bu ay Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ilçede yeni hizmete sunduğu saklı bahçe tesisinde ev sahipliği yaptı.

Düzenlenen kahvaltı programıyla ilçede yeni hizmete sunulan saklı bahçe tesisini tanıtma fırsatı bulduklarını ifade eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Bugün burada Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz, OMÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Menderes Kabadayı, Tekkeköy Kaymakamı İbrahim Küçük, duayen sanayici ve hayırsever iş adamı kıymetli büyüğüm Cemal Yeşilyurt, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsunspor Başkanı Erkut Tutu ve yönetim kurulu, Genç İş Adamları Derneği Başkanı Savaş Gömeç ve yönetim kurulu, İlçe Başkanımız Yusuf Güngör, meclis üyelerimiz, Büyükşehir Belediyesi daire amirleri ve binlerce insanı istihdam eden şehrimizin ve ülkemizin ekonomisine katkı sağlayan değerli sanayici ve iş adamlarımızı misafir ederek yeni tesisimizde ağırlamaktan büyük onur duydum. Büyükşehir Belediye Başkanımız tarafından geleneksel hale getirdiği ve ayda bir kez farklı mekanlarda toplanarak İlimiz hakkında görüş alışverişinde bulunulduğu kahvaltı programına bu ay Tekkeköy Belediyesi olarak hem ev sahipliği yapalım hem de yeni tesisimizin açılışını gerçekleştirmiş olalım istedik. İlimize büyük emekleri olan ekonomik hareketlilik sağlayan ve binlerce kişiyi istihdam eden sanayici ve işadamlarımıza bu vesileyle saklı bahçe tesisimizi tanıtmış olduk. Böylelikle tesisimizin açılışını da gerçekleştirmiş olduk. Kahvaltımıza katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

"Tekkeköy her geçen gün daha da güzelleşiyor"

Tekkeköy'ün son iki yılda çok büyük gelişmelere tanık olduğunu söyleyen Başkan Togar, "Tekkeköy yapılan yatırımlarla her geçen gün daha da güzelleşiyor. Yıllardır yapılamayan çözülemeyen sorunlar bizimle problem olmaktan çıktı. Birçok mahallemizdeki imar sorununu çözdük. Yeni imar yolları açarak ilçemizi farklı alanlara doğru büyüttük. Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli hareket ederek ilçenin alt yapı sorununu çözdük. Yine ilçemiz birçok büyük devlet yatırımına ev sahipliği yapıyor. İki yılda beş okul yükseliyor. Gençlik merkezimiz yıl sonuna kadar bitecek. İki tane sosyal tesisi ilçemize kazandırdık. Artık aileler bu mekanlarda çoluk çocuğu ile vakit geçirip misafirlerini ağırlayabilecek. Yeni yapmış olduğumuz saklı bahçe tesisimizin de bugün düzenlenen kahvaltı programı ile açılışını yapmış olduk. İlçemize ve Samsun'umuza hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Başkan Yılmaz'dan Saklı Bahçe'ye tam not

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da, "Tekkeköy her geçen gün büyüyor. Raylı sistem 10 Ekim tarihinde Tekkeköy'e kadar uzanmış olacak. Ayrıca Karadeniz Bölgesi için büyük önem arz eden Lojistik Köy projesi ilçeyi daha da geliştirerek bölgenin lojistik üssü haline getirecek. Tekkeköy ilçemiz yaptığımız ve yapmaya devam ettiğimiz yatırımlarla ismi sadece köy kalan gelişmiş bir ilçe haline gelecek. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ı tebrik ediyorum. Gerçekten çok güzel ve muhteşem bir mekanı ilçeye kazandırmış" ifadelerini kullandı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Togar 'Saklı Bahçe'Yi Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement